Josefh
Píšu hodně

Re: FreeKec Brdské bandy

Kucí

tak jsem ženušce nadhodil nutnost trialového vozu. :OK:
Je moc hodná, protože
A/ mně hned nepřetáhla válečkem po palici
B/ usoudila, že vůz je nutný, abych mohl dobře reprezentovat rodinu na závodech. Z čehož bude mít jistě i ona radost
(že budu potřebovat na další akci štrúdl, to ještě neví)

Takže, to nejtěžší mám za sebou, Everest jsem vylezl, teď jen vybrat káru. Nespěchám.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
gweck
Častý přispěvatel

"Nespěchám", jo hochu, to jsem si taky říkal......... :-D :-p :-D
BigMisan
Nově příchozí

No jsem zvedavej co Josef vybere.. :-)
Ja jelikoz mam jen wraitha a 6x6 tak budu muset vybrat taky neco, koukam po starych axikach, jak to jednoduse vsechno krasne funguje... mst cmx je moc maly na PREATTi pomery a uz vubec ne do Brd.. :-D
Wraith - tekin ROC412 3100kv + HW XERUN SCT PRO + 3S
Devastator - 6x6 - AR60 - Tekin PRO4 HD + Tekin RX8 + RC4WD AX2
Red Devil - SCX10 - HH Trailmaster PRO 3300kv + LRP Truck Puller + 3S
Arrma Typhon - 1/8 buggy - 4074 2050kv, teking RX8 GEN2, 6S!
tomyprodejcz
Píšu hodně

Pokud si ten Trial neprosadíš jsi u mě mrtvej Homolka :-D Super Pepo jsem zvědav jaká strojovna to bude :OK: , na příští akci to bude jak v autosalonu samá nová kára ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
Josefh
Píšu hodně

Chlapáci

je Gmade Sawback vhodný (i s případnýma úpravama) na trial? Zkoušel to někdo?
Nikdy jsem to vlastně naživo neviděl.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
Axial Bomber
aniello1977
Přispěvatel

Nejsem si jistý , ale pokud se budou stavět branky jako v neděli tak budeš plakat , podle me je scx10 nejlepší volba pro naše jezdeni
Letec
Přispěvatel

Pepo- stejně skončíš u Honcha,tak už se netrap přemýšlením. :-D :-D .
CFX-W- Jeep Mighty
CFX-W-Jeep 6kolka
haiso
Píšu strašně moc!

si reknete jak chcete mit velky branky.. :-p je pravda ze jak Lada "pichal" branky do Brutus terenu tak bez rozsireni se to nedalo v nekterych pasazich vubec projit natoz projet :-D ..kdyz je Brutus teren tak se to prizbusobuje po první jízde soudruha mistra ;-) .. jo Moravo my jsme v Brdech fakt ujety :-D
..Josef Josef mas to v zivote fakt tezky .. nevedet co koupit a mit to uvolneny ze statniho rozpoctu fakt nasere :-D :-D
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
xbs
Přispěvatel

Josefe, co sem koukal, tak podvozek Sawback = listový Komodo, každopádně ho označují stejně, GS01. Onehdá sem pozeral jedno trialový videjko (https://www.youtube.com/watch?v=FVK8RM7AIkg) ve srovnání s Ascenderem, ale moc to na mě dojem neudělalo, no posuď sám, ale třeba to je jenom blbejma rukama nebo tim, že je to menší nebo holt konstrukcí... jinak ber můj názor teoretika s rezervou, ale napadlo mě, pokud bys chtěl být originální, tak třeba TwinHamra DesertTruck nebo klasiku - zavřít předek, trochu pružinama zvednout a předělat přední odpružení svisle... TéHáčka sem viděl i na videjích CISE C3 a minimálně v jednom ročníku se jedna umístila na 4.místě, takže to nebude tak mimo mísu... taky se mi zdá, že to má oproti SCX nižší těžiště (i po přizvednutí)... každopádně ten DT je dizajnově i berevně velmi povedenej...
Josefh
Píšu hodně

já jen tak koukám co se nabízí. Honcho jsem už měl.
Stres si nedělám, to já si to ještě promyslím. Každopádně dík za podněty.
Ta žlutá Vaterra bude asi stejná jako Honcho.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
Axial Bomber
lebkoun
Častý přispěvatel

Mě tu z vás asi jebne :-D Tak já si pořídím Wraitha ,protože mi už na ty naše prasárny scx moc nestíhalo a vy začnete šílet do nějakejch hraček na trial. Kdyby jste měli branky co umí stát v bahně a plavat ve vodě tak by to i pochopil ale takhle...
Axial scx10
Traxxas Slash 4wd
Losi Rock rey
Vaterra ascender
http://www.youtube.com/user/rcluky
http://rcluky.rajce.idnes.cz/
tomyprodejcz
Píšu hodně

Luky nebudeš věřit, ale zrovna v neděli jsme si se Zdendou říkaly že nebudeš mít radost :-D , ale neboj prášit se ti na něj na poličce nebude já se třeba blbnutí s Wraithem nevzdám, to bych mu nemohl udělat. Trial bude jen jednou za čas na Zpestření jinak klasika BB epxe na hulváta :-D a taky je plánovaná trial sekce s výjezdy na Wraithy ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
haiso
Píšu strašně moc!

lebkoun píše:Mě tu z vás asi jebne :-D Tak já si pořídím Wraitha ,protože mi už na ty naše prasárny scx moc nestíhalo a vy začnete šílet do nějakejch hraček na trial. Kdyby jste měli branky co umí stát v bahně a plavat ve vodě tak by to i pochopil ale takhle...

jak říka Josef.. "to jsem se dostal do tlupy" ..neboj Luky.. ted pojedeme s Wraithama.. uz na nem delam ;-)
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
maztekk
Veterán fóra

lebkoun píše:Mě tu z vás asi jebne :-D Tak já si pořídím Wraitha ,protože mi už na ty naše prasárny scx moc nestíhalo a vy začnete šílet do nějakejch hraček na trial. Kdyby jste měli branky co umí stát v bahně a plavat ve vodě tak by to i pochopil ale takhle...

Pěkně si to napsal Luky :FINE: Příští týden poměříme kulky s obludama a na další akci třeba nějaký ten triálek, já každopádně tento rok ještě rád dojezdím s Tomovým Honchem abych ho trochu nahlodal naučit se jezdit :mrgreen: Absolutně nestíhám postavit auto na trial za měsíc, každý den jezdím po práci na demolici a následnou stavbu domu pro kámoše. Peníze do nového nepustím, stejně bych to musel celé překopat aby to všechny pojelo a proto vidím stavbu vozu pro příští sezonu ;-)
Mara
Přispěvatel

Asi tak Luky,taky nechápu :-D
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"

Zpět na „Brdské lesy“