tak ja vam to chlapi vysvetlím.. delame co nas bavi ;-) ..a to je na každým ;-) ..jak sem psal kdyz mne to vezme tak du a jezdim s autem s kterym chci jezdit..myslím ze akcí delame fakt dost aby si kazdy vybral :-D ne ? :-D
Loďku bych taky chtěl ale já kokot neumím plavat :NO: Ale když jsem slavil osmnáctky, vypil flášu stalinovek, plaval jsem jak olympionik :-D Leda tedy lítat s loďkou po nádrži a kdyby něco mít v báglu plavací aperitiv :-D
To je stejně vývoj, přes expe k obludám přes trial k loďkám, potom letadlům a mohly by jsme skončit třeba u raket :mrgreen:
Za mírný úplatek ti pro ní doplavu podotýkám jen v létě, ale to tě ten Aperitiv vyjde levněji :-D Jinak vývoj nezastavíš, evoluce BB je na vzestupu :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Jo, to jsme si taky říkali, že už se těšíme až Luky něco vymyslí....... Jinak já bych ten trial rád bral jako doplněk, né že bych si "nezazavodil" zvlášť když je to proložené takovou srandou co byla minule, ale asi bych rád zachoval i ty expe s panoramata. Od minula si marně lámu hlavu, jak to pospojovat..... Jinak druhý auto jsem stejně chtěl a díky poslední akci jsem si konečně ujasnil jaký, ale Wraith je prostě Wraith. Jenom už je mi předem jasné, že když pojedu s Wildou, budu nasranej, že jsem nevzal Vaterru a naopak :-p To bude boj........ :-D :-D :-D
Tak nevím klucí ale já myslel že na další akci jsme domluvení. Udělat trial pro obludy v Řevnicích. Pokud jsem rozpravu na parkovišti špatně pochopil ať Luky něco nahodí.
Já mám ten víkend na krku děti takže se nikam nedostanu. Ty Řevnice můžu doporučit. Většina z vás tam stejně nebyla. Jít to od konce jako když jsme šli na Hvíždinec. Michal to zná tak může navigovat. Můžete omrknout i největší brdský vodopád. Tak bahnu zdar.