Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

no ja mam jeden junfac, potrebuje akorat go (osicky z vrtacku) - myslim, ze je kompletni. ten ti za ty narazniky eventuelne venuju. ale na takhle tezky auto bych to cvd absolutne nedaval, ja jim na styrkilovym rubiconu delal GO vzdyt po trech jizdach.. pak mam od wolfa puceny dva plastaky s krizema, predlonskej axial, to si domluv s wolfem :-D
wolff
Píšu strašně moc!

hele Míro barva bude asi takhle :EVIL:
Obrázek
Mira
Veterán fóra

:-D husty :-D ty mas tu revelackou sadu na airbrush? me to lakalo, je to tryska s tlakovou flaskou, strasne se mi to libi jenom je to drahy. to by byly laky jako bejk na vsem :-D horici nahaty holky na kapote, plameny na blatnikach, dalsi nahaty holky na dverich, nahy holky v plamenech na strese :-D jejej..

stetcem to nejde, ani kdyz to peclive prebrusuju tak nikdy nedosahnu hezkyho povrchu pod lak. i Lenin by se mi podaril daleko zivejsi, nez tenhle:

Obrázek
wolff
Píšu strašně moc!

já mám kompresor i pistoli fengda tj čina jedna z nejlevnějších kompresor asi 2500kc a pistole asi 1250kc a fouká to docela dobře jinak ta revell sada je asi za 700kc a je úplně na ho... :-D jestli chceš najdu ti to přesně i z cenama :-p
Mira
Veterán fóra

Culy - no tak to mi poser kozy :-[ ten lak je boží, celý je to boží, kdyby tam neměl toho plastovýho kokota tak je to 1:1 8o 8o 8o 8o 8o 8o ...vono je jich pěknejch na netu víc... Nemuset makat a mít vaty aby žena ne*******a tak se to staví.... Je to neskutečný... Sem až zatlačil slzu, když na to tak koukám a pak koukám na video co sem spáchal teď na zahradě :-D schválně ho dám k sobě do vlákna až se mi to podaří. Já bych tohle mít doma nemohl, s tim se nedá jezdit.
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Bifi13 píše:Mišáku 24,6cm šířka a 16,2 výška
KUCÍ NEVÁLÍ SE NĚKOMU DOMA AXIAL KARDAN ? POMOHLY BY STE MI MOC

tak ja mam 21 šířka a 14,5 výška :-)
Mira
Veterán fóra

hmmmm bifi ma vetsiho kdo by to byl.rekl...

takovej wolff ma na dylku defa kolem pul metru a mana metr. tam to tak nak odpovida. a bratru stodesitka def pet metru ma, muj kombik ma styry a pul...preci jenom nakladak nemuze bejt malej, je to nakladak... desetina rulezz v tomhle... sorry misaku :-D me se tvoje auto libi, solarni vetracek a vejfuk jsou zradlo ale je to maly .. dvanactina? pri dobre vuli? spis strnactina.... rozmery 1:1 nekde najdete?
wolff
Píšu strašně moc!

tady je jedinej 4x4 oshkosh kterýho jsem našel
Obrázek
Obrázek
Obrázek
a tohle bych potřeboval rozměry v cm a ne ty jejich palečky nevíte někdo kde to mají v našich mírách :-p
Kawalski
Přispěvatel

paleček x 2,54 = centimetříčky to zvladneš Wolfíku :-D
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

Wolffe to jsi mi udělal radost,takový trialovky,hustý :tleskam: :tleskam: :tleskam:
wolff
Píšu strašně moc!

ještě jsem našel bifiho auto ale jen 1 kus jinak samý osmikolky
Obrázek
teď jsem si to přepočítal tak je to nějaký malý :-D :-D :-p hele a tady je pár návodů pro hemiťáky http://www.scale4x4rc.org/forums/showthread.php?t=21579 :FINE: :-p a tady je novej axial yeti http://www.youtube.com/watch?v=gH68SjZZMO0#t=15
MisakMike
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

jj kdyz jsem hledal podle ceho to budu stavet tak jsem taky nasel jen ten trial z Rychle a zbesile jinej Hemtt 4x4 asi fakt neni. No taky sem se inspiroval z scale4x4 :-)
Fanda 9
Píšu hodně

ale ty trialovky to je nějáký "samodomo",ty nápravy na tom jsou z nějakýho Dodge,či Chevy,a na tom je napálená bouda,ale pěkný.Vypadá to jak trilová IFA :OK:
Jsem totiž taky tuhle káru googlil a nic jsem nenašel,jen samý vícenápravy.Mišáku nepropadej panice,tak malý to nemáš,a i kdyby jo,já se s tebou budu kamarádit dál :-D
poschlmartin
Píšu hodně

No já zírám. Oni řeší jestli nápravy z Dodge či čehosi a na to že někdo posadí boudu!!!

A sami vemou nápravy z Axíka a na to posadí nějakou boudu :-D
Mira
Veterán fóra

a ja si rikal ze to ma bejaky detsky diferaky. ale asi nekdo pocita s provozem a nevo platil ty gumy, kdyz k nim stavi kuzel aby to kokoti nevojebali :-D

...a je fakt, ze me napravy axial pekne serou. teda asi celkem drzi, menil jsem jen jednou v zadnim prevody, jinak ok, ale ta desiva velikost hrusky!!! na velkejch kolech me to tak nesralo a nevenoval jsem tomu pozornost. ale ted tam jsou 100 mm a tu hrusku to skoro taha po zemi! jedes terenem, krizi to, zdolava celkem slusnej teren a pak jedes po rovine a najednou to stoji. Aaaaaha. ono to drzi na kaminku 1 cm nad povrchem...

chtel bych yoty, libi se mi i ty koule co drzi rizeni. ale lidi mi psali ze proti axialu je to maslo..

martine uz ten denaturak nepij :-D ;-)

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“