Tak vás tu zas po nějakém čase zdravím. Konečně jsem se dokopal k výrobě stojánku pod mého Gázíka :OK: Zabralo to celkem čtyřicet minut a na to že sem sebou v práci neměl auto, tak se zadařilo hned na poprvé :-D Nebral jsem ho schválně páč sem lakota lakomá a nechci ho tam půjčovat :-D Je u nás cca na dílnách 40 chlapů tak asi víte jak by to dopadlo...No přesně jak s Bugginou.Třetí pojezd a opravování poloos. Jedné ohlé a druhé přeražené :-D :-D :-D Takže asi tak :NO: :NO: :NO: Jinak než sem ho začal dělat jsem vše jak ostatně vždy prodiskutoval s naším RC taťkou Pítou a ten mě poslal fotky přes FB abych to okopčil :FINE: No a začla samotná výroba. Máme v práci kromě mrazáku na nanuky, zoologické zahrady a tobogánů úplně všechno takže sranda.Když sem ho udělal tak sem poslal fotky opět na výstupní kontrolu k rodince Váchyčů :-D A dostal štempl z výstupní kontroly jako že docela v poho ale že nebude fungovat ten držák auta, lépe řečeno uchycení modelu.Je nepraktické protože by narážely linky do desky. No a jakožto dobrý rc synek ze šumavy dám na dobré slovo Petra. Tak jsem udělal ješte dvě samotné bočnice cca 11cm dlouhé a 4 a půl cm vysoké. No a je to pohromadě.
Zde je vidět na dvouch fotkách že se zadařilo a linky i na pevném platě krásně sedí a nevadí autu aby krásně sedělo. Ale Petr má pravdu v tom že bych nemohl auto otočit opačne, tzn. na krovky a nemohl třeba krásně mazat kardany :idea: :idea: :idea: No má prostě recht :OK:

Tak tady na té, jsou zas vidět dole vedle stojanu ty čisté plechy a ty jsou opravdu super :OK: Auto si tam dám jak chci a i si ho natočím jak chci.....Kdybych tam měl závlačky na práhy a byl širší stojan tak nemusím v dlouhých chvilkách na stole točit prstem s cigaretama ale pěkně s Gázíkem :-D A to by byla teprv centrifuga....To by i kreček záviděl jakej mám kolotoč a chtěl by taky :-p

Takže......Díky moc za rady Rc taťko. A i když to možná někdy tak nevypadá, tak si toho moc všichni vážíme :-I :-I :-I Díkes ;-) Toť vsjo :P