Tomhabmw píše:Jak to bude držet,budeš mít snadný přístup k baterce? Neboť vím,jak je to blbé při expe něco dlouho rozdělávat...nebo v zimě...
Tak mrkej :-D To jsem natočil teď pro tebe a je to zkompletování pouze jednou rukou :lol: Je to teda jen kastle s šasím, ale s interiérem to bude podobný.Buď přemýšlím, že do podlahy interiéru přimontuju 4x 1cm tyčky a dospod na tyče dám podkovy z plechu. Něco podobného, jako mám vrchní objímku držáku na hasičák a pak bude možnost jen posadit interiér a zatlačit.Tím pádem se podkovy zacvaknou do tyčí na nášlapech.Mám tam ližiny uprostřed nášlapů, takže to bude opřené o ně a nebude to nikde dřít, ani o kameny.A nebo se mi včera zalíbil nápad to nějak přidělat do kastle, ale vyndavací na čepech.To jest, že bych na zadku kabiny dal na každou stranu 3ku šroubek, ale nevím kde vepředu.Nejlepší by bylo z boku kastle, ale to se mi moc nechce vrtat.Toto usazení by bylo lepší, že by tam byl nacvakllej furt a dal by se vyndat, jen na mytí a pak bych nasazoval kastli stejně jak na videu.Ještě uvidím.
Maztekku moc dobrý nápad. Uvidím jak se to bude chovat a pak začnu odebírat na materiálu. :FINE: Jinak ty plechy nevím. Byl jsem u kámoše a on z toho dělal plechy na Wraita a já blbec jsem na ten plech úplně zapomněl,hlavně že jsme oba dělali asi před 10.ti lety v tiskárnách a tiskli jsme.Tak se mi tím vnuknul nápad udělat to z toho. Já nevím kde je sehnat, ale v každém městě kde jsou nějaké tiskárny si myslím že by stačilo zajít a poprosit o 1-2 plechy. Oni je používají že přes takovou infrapec na ně přenesou negativ dané barvy a dává se do válců, které přenáší barvu z plechů na gumový válec.Pak to odváží a něco málo se jim vrátí, ale těch plechů je tam mraky. Jak se říká líná huba, holé neštěstí. :wink:
Tady je to video
[youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=EbiLjrYIoOY[/youtube_url]