hele neviděl jsem je ... před chvílí jsem na to narazil, ty fotky budou aktuální. Jirka se o kastle hezky stará, myslím že budou docela pospravované a funkční ale nějaká prasklinka se najde, tojo
Díval jsem se na ten výprodej a hned jsem si i něco vybral.Díky Ondro za echo. :OK: Vzal jsem tu Fabii a Focusa 03. A dneska mi Erik donesl seštelovaný podvozek se stříďákem(šteloval mi regl),takže jsem vyzbrojený.
To je video od borce, co mi prodal tu DS3 WRC. Myslím že to jezdí na brněnské přehradě. Parádička, už se těším na snežné radovánky. Doufám, že v Jajeklandu dáme nějaké klání, z Xsary jsem udělal fajnovou závodničku :twisted:
Nevím....ale myslím,že to tam bude dost hrbolaté.A na tom sněhu jízda po hrbolech nic moc.Spiš nic,než moc. Museli by jsme hodně hladit.Lepší je Máruv nápad. :YOP:
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Ráno jsem uhladil hráblem dráhu na zahradě a pokropil ostřikovačem na stromky vodou ať se udělá jemná krusta. Odpoledne to pokropím zase, večer to pořádně zaliju (když má tak mrznout) a o víkendu s Aďou jezdíme :-) hi hi.