'sistri' : Lépe bych to nenapsal .. S vedením firmy naprostý souhlas, a že by jsme si udělali svůj návěš je také moc dobrý nápad... největší problém je to, jak psal ''matbre'' s těma semaforama.. a také bych prodloužil dobu trvání zelené a když už to tam chce hodit opět oranžovou a červenou tak že by zelená třeba při posledních 5 vteřinách začla blikat abych už nepřidával ale abych to ubrzdil... vždy když vidím zelenou tak automaticky přidám a pak to tam hodí oranžovou a to už neubrzdim... Tuším že v rakousku to tak maj... To je z mé strany +,-, všechno... PAVEL....
Pavel Suchomel Buggy Bullet V3 - momentálně probíhá GO Nissan 350Z - od roku 2012 probíhá GO SCX-10 - HPI Bronco - momentálně probíhá GO mé rajče 4 Válce stačí, když turbo tlačí ... ...jo a nejlepčí kanál na TyTrubce najdeš zde...
Můžu se zeptat jak zaměstnáváte řidiče? Koupil jsem druhý tahač a najmul řidiče. Ale teď za boha nemůžu přijít na to, jak ho někam poslat nebo mu dát zakázku? Jsem z toho na mrtvici. Stále jen odpočívá.
Přečetl jsem si to, hned jak to sem SISTRI poprvé napsal a dosud o tom přemýšlel. Ale nějak jsem nepřišel na to, jak tu firmu vylepšit.
Na červený si dávám bacha a už jsem docela dlouho flastr nedostal...
Myslím si, že co se požadavků týče, možná by bylo rozumné se spojit s klukama z http://www.forum.truckgames.eu a probrat to tam. Mají s SCS nějaké spojení...
Tak mám level 11, jupí a také nového DAF 6x2 420 hp, na dálniční nájezd do kopce už jezdím 30km, stáhl jsem si nové fyzikální vlastnosti, kabina se pěkně houpe při rozjezdu a dobržďování i přes vjezd do depa, také mám reálné přepravní společnosti. Také zkouším zimní provoz, jehličňany vypadají zasněžené pěkně, listnáče ale spíš jako v květu, okolní krajina je spíš zahnědlá, sem tam sníh, obloha zašedlá ale ve zpětných zrcádkách slunečná, na polích dál suší seno, sněžit zatím nesněžilo.
Kolik máte aut ve firmě? :YOP: A jakej ste vezli náklad nejdál kilometrů? :OK:
(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
Tož to já jel 2789km :D myslim že z torina do tam někam nahoru do GB :))
(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
Jsem si včera stáhnul nějaký mod na reálnéjší déšť, hlasitější zvuk motoru uvnitř kabiny, fyzikální pohyb vozu a omezovač na 120km, který se hodí při předjíždění. Vše v jednom.
Jako za deště je to celkem krutý. Z bočního okénka není skoro vidět.