Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Z všelijakých důvodů se závod v listopadu v Zábřehu nepojede, takže závěr bude v Přerově pod Baluho taktovkou. Ovšem by nebylo moc dobrý dělat závěr s nějakým vyhlášením v neděli, tak se to hodí na sobotu ... ALE já už mám dlouho něco na sobotu toho 26.10 domluveného (brigádu), takže bohužel nemůžu a navíc jsem zaregistroval, že ostraváci mají veletrh (čehož jsem si vůbec nevšiml a nikdo mě neupozornil) a i několik dalších lidí se přihlásilo s tím, že by radši další víkend, takže závod se přesouvá na další víkend - 2.11 !! Omluva všem, kteří si nějak zorganizovali časový harmonogram dle prvního data, ale hold situace se změnila. Vyhodnocení bude v Přerově kdesi v restauraci ...
Takže téma Návrhy na změnu pravidel jsem smazal. Abychom zahladili stopy po letošních vášnivých diskusích :lol: v současné době se ani o žádné návrhy nemusíte pokoušet, pravidla jsou daná a není v plánu nic měnit ani nad ničím polemizovat.
sWiNe píše:Takže téma Návrhy na změnu pravidel jsem smazal. Abychom zahladili stopy po letošních vášnivých diskusích :lol: v současné době se ani o žádné návrhy nemusíte pokoušet, pravidla jsou daná a není v plánu nic měnit ani nad ničím polemizovat.
stačí nechat v reklamce vytisknout na A3 soubor z corelu - .cdr V pdfku se mi nějak rozhodily čísla dnů a nejde mi to zatím líp uložit, tak to máte aspoň pro představu jak to vůbec vypadá :wink:
Mně ten kalendář nejde stáhnout!!! :cry: Ale mám óóbrovskou radost z mojeho, resp. Petinýho auta na novém kalendáři. Je to pro mě velká pocta být mezi legendama. Příští sezóna snad bude s novým autem jen pro trial. V novém bytě budu mít DÍLNU!! a tak na autě zamakám.. Těším se na vás. Laďa
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!