śtrúdl, děda mňam.. :hura: šup šup hlaste další startovní čísla ;-)
neboj Tome pomahat bude kazdej.. minimalne na trati :FINE:
Josefh píše:Kucí
v neděli to bude ve vodě a mokru? Nebo jen skalní výstup, čili huntování auta na suchu? :OK: To jen abych věděl co přezout.
Pokud se mi tedy bude chtít jet, ale o tom rozhoduje moje choť. Zatím to vypadá, že pojedeme na koníčky jako Homolkovi. Nedaří se a nedaří.
maztekk píše:Josefh píše:Kucí
v neděli to bude ve vodě a mokru? Nebo jen skalní výstup, čili huntování auta na suchu? :OK: To jen abych věděl co přezout.
Pokud se mi tedy bude chtít jet, ale o tom rozhoduje moje choť. Zatím to vypadá, že pojedeme na koníčky jako Homolkovi. Nedaří se a nedaří.
Pepku obuj to na čem ti to bude nejlíp jezdit ať se potom zase nemusíš vymlouvat :-D
aniello1977 píše:Ja myslím ze můžeme vyskoscit až na vyhlídku :-) když se tedy nerozvasnime moc dole. Jinak se moc těším a čekám ze osobní stouchani s Tomem bude opět vítězné :-)
maztekk píše:Rosťo ty jedeš kámo :tleskam: Pokud se ujmeš i těch trik na WWC budu moc rád, je vidět že tě to baví a to je super. Číslo už mi někdo sebral tak uvidíme co na mě zbude, dle ostatních kteří budou závodit :OK:
Josefh píše:maztekk píše:Josefh píše:Kucí
Pepku obuj to na čem ti to bude nejlíp jezdit ať se potom zase nemusíš vymlouvat :-D
...to nebyla výmluva. Bylo tam prostě blbý jehličí. Tys to tam navozil.
haiso píše:Trika jsem slíbil ale to nebude hned... musím udělat nějakej návrh poptat, vybrat prašule abych doma neměl skřín trik (to už by mne fakt ukamenovali) takže vydržať ;-)
Mara píše:Ještě nevim Rosťo,trial s Bomberem se mi jezdit nechce,a musim sehnat ty XT60 na lipolky a régl.