To je ta blba TEU 104.. Starou 101 sem nekolikrat utopil, prehral, dal 4 baterky na jeden zatah - palil jak prase.. Zvladl i 14ti zavit.. A furt zije a maka bez problemu.. :lol:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Trochu mám strach, protože tenhle regulátor je u nový Holiday Buggy a je to týden co sem si jí koupil, tak doufám že mi nepodpálí auto :mrgreen:
Jinak souhlasim s tím že TEU 101 je nezmar, taky jsem ho topil, v Pajeru se na něm nedala udržet ruka, v zimě se pořád koupal ve sněhu a nic.
Nekde sem cetl, ze ta 104 umi jen ten origo 27 zavitovy motor a vykonnejsi motory, ze nedava.. Sice ma Lipostop ale rozhodne radsi bych tam hodil tu 101 pokud ji este mas a nepouzivas ji.. :wink: Jo a pak sem taky slysel famy, ze prej je problem kdyz se do 101 dostane bordel.. Na muj se prasi ve Fordovi skoro dva roky a bez problemu.. :lol:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
101 mám doma nasyslený dvě, tak to nějak poskládám. To s tim bordelem mi taky přijde jako nesmysl, když už v něm hodně chrastily kamínky tak jsem ho rozebral, vyklepak kamínky, oprášil a jelo se dál :mrgreen: