Ano ano.... přesně tak... Faktem ovšem je to že tohle je hlavounům dost putna a jedinej komu superváclav zkazil den byli lidi ze správy budovy, kteří to museli uklidit.
Takhle se baví dva horníci:
A to jsi slyšel, že ten Michael Jackson umřel?
Nevím, já moc ty chlapy z druhé šichty neznám ...
Přijde pan Levski do nemocnice a doktor mu říká:,,Vy jste asi homosexuál,že?" ,,Ano" ,,Tak to je s vámi zlé,máte malárii." A existuje na to lék?" ,,Ne,vlastně ano:Vezměte mléko,co už začíná páchnout,dejte to do mixséru,spolu s masem ,co už dávno není červené a voňavé ,ale zelené a páchnoucí smixujte a v průběhu 1 hodiny vypijte." Pan Levski odejde a sestřička se ptá:,,Proč jste mu předepsal takové strašné projímadlo ,když mu nic není?!!" ,,Aby si ten buzik konečně uvědomil k čemu má prdel!!!!!!!"
Není vaty,není vložky co já si dám mezi nožky?Já sem devče z dědiny mrdnu si tam noviny.
Desetileté děvčátko pozoruje svého bratra při koupání a po chvíli se ptá matky: "Mami, proč nemám mezi nohama to co můj bratr?" A matka odpoví : "Trpělivost dcerunko, trpělivost."
Tři buzeranti si řikají co by chtěli být:
1) já bych chtěl bejt tráva - pěkne bych je hladil po zadečku...
2) já voda - mohl bych úplně všude...
3) já sanitka - zezadu by mně ho tam strčili a ja bych dělal: 'UUUAAAAUUUU, UUUAAAUUU....'
Přijde chlap na policejní stanici a ptá se, kde mají bonzárnu. Tak ho pošlou na podatelnu. Přijde tam a říká: "Můj tchán má na dvoře metrák dřeva." Policajt: "Ale to přece není trestné!" "No jo, ale on ho má z Německa!" Policajt: "To ale přece není trestné!" "No jo, ale on v něm pašuje zlato!" Policajt: "Hmm, tak to si ověříme!" Chlap přijde domů a říká tchánovi: "Hele, odpoledne ti přijedou chlapi na pořezání toho dřeva, a bude to asi ta samá parta, co ti na jaře zryla zahradu!"
Když ježís odcházel ze země,řekl cikánům:
"Nic nedělejte dokud se nevrátím".
A oni ho dodnes poslouchají.
Texas. Školní autobus. Černoušci a běloušci se cpou do autobusu a začnou se rvát, kdo bude sedět na předních sedadlech. Vtom vyskočí řidič a okřikne je: „No tak, děti, chovejte se někdy jako dospělí. Dělejte třeba, že jste všichni modří. A teď si ti světle modří sednou dopředu!”
Adam - SPEED Energy Team - 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale - 1:10 LR Defender 90 - Offroad http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
Starej děda sedí před svým domem a kolem de mladej borec a děda mu povídá:
Mladíku, neskočil bys mě do chalupy pro pantofle?
Borec říká, dědo není problém, já vám tam skočím.
Borec potká v domě dvě nádherný 15.letý vnučky a jedna se ho ptá:
Co tady chcete?
Borec říká, že: děda mě poslal nahoru, abych vás strašně vymrdal.
Ale kočky prej že ne, to prej by děda nikdy neřekl.
A borec povídá: tak se přesvědčíme, otevře okno a volá na dědu: obě?
a děda: OBĚ !!! :mrgreen:
Mex Toyota Hilux - Dsys 36A, Savox, Spektrum 2,4 Ghz
Jsou trpaslici ve vatikane a Brumla se pta papeze jestli tam na nejakou trpasličí jeptišku? Papež: ne tady ne... ostatni trpaslíci se smějí. tak Brumla se pta a jinde ve svete jsou trpasličí jeptišky? A papež se zamyslí a rekne ne nejsou. Ostatní trpaslíci se už smichy popadají za břicha-
Brumlo ty vole tys opichal tucnaka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mex Toyota Hilux - Dsys 36A, Savox, Spektrum 2,4 Ghz
Dva policajti nemají kde bydlet a tak si koupí vyřazené vagony. Potkají se po roce a jeden povídá: "Jak bydlíš?"
"Ujde to, jen mi vadí ta cedulka zákaz kouření, že musím jít kouřit i v zimě ven, a jak ty?" "Taky dobrý, mě zase vadí ta cedulka na záchodě "používat jen za jízdy", protože já vždycky než ten vagon roztlačím, tak se poseru..." :D:))
(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
Přijde Ježíš do hospody, kde není volný stůl. Jen sem tam volné místo. Nikdo jej však u stolu nechce. Nakonec jej pozvou ke stolu slepý, hluchý a menšinový.
"Dobří lidé, - povídá Ježíš - konáte dobro a tak se vám odvděčím..."
Položí ruku na temeno hlavy slepému - OH, Já vidím!!!!!
Položí ruku na temeno hlavy hluchému - Oh - Já slyším!!!!!
Menšinový s hrůzou v očích odskočí od stolu - OPOVAŽ SE NA MĚ ŠÁHNOUT !!!! Já mám invalidní důchod!!
Petr
Auta: F-150+vlek(TA-01); Policie(TT-01); SCX10 LR D90
Heli: Bell 206(Tarot-450PRO);TRex450S;Maxir
Lodě: Regatta; Vydra; ...
Letadla: Bublinky
Pak tedy znovu ze života:
Včera jsem byl u nás ve sklepní sauně, kolegovi v šatně zvoní telefon.
"Čau, co se děje?...Cože? ... Já tě tady blbě slyším .... ne!... Asi blbej signál..."
Kamarád převlékající se opodál jej přejel pohledem a jen suše poznamenal:
"jo - signál....... Houbajz!!! - anténku máš malou!
Petr
Auta: F-150+vlek(TA-01); Policie(TT-01); SCX10 LR D90
Heli: Bell 206(Tarot-450PRO);TRex450S;Maxir
Lodě: Regatta; Vydra; ...
Letadla: Bublinky