Kluci díky všem za pochvalu :FINE: To žene člověka dál a dál. Tak jsem konečně dodělal interiér :tleskam: Přiznám se, že už jsem toho začel mít plné zuby. Neustále nějaké drobné problémy a největší problém s lakováním. Nevím proč, ale je to snad poprvé co se mi fakt nedařilo něco nastříkat :!: Stříkám to sprejema z okna v paneláku a zda to dělá prudký rozdíl teploty, ale okrová barva i lak mi při schnutí začel hrozně krabatět jen na pár místech a nejvíc to udělal dnes lak. Ten hliník při barvení hrozně rychle chladnul a možná to způsobilo to krabatění. Ale nakonec se dílo zdařilo a mám z toho radost. Samozřejmě jsem hodil vše do svých oblíbených barev - černá, červená a chromová :wink: Strávil jsem na tom snad 30 hodin. Jen dnes jsem na tom makal od 16.30 do teď :roll: Musel jsem ještě dodělat stěrače, abych to jimi uchytil, ale už dost keců a přejdem na fotky :lol:
Víc fotek na
http://pitaw.rajce.idnes.cz/Vyroba_interieru_SCX10/Takže na tiskárně jsem si vytiskl výbavu interiéru, dal na oboustranou pásku, nalepil na interiér a přelakoval.To se mi osvěčilo na hasičáku. Papír se nerozmáčí. Rádio je originál z Toyoty Tacomy, tachometr nevím. Hudba musí být, tak 4 repro postačí :lol: Ještě pak asi přidám nějaký karbonový pruh na dveře pod madlo a kličku.

A tady je výsledek i s madlem pro spolujezdce.V práci jsem dostal od kluka karbonovou fólii a docela se mi zamlouvá.Udělal jsem z ní i pruh na haupnu pod stěrače. Nejednoduší řešení jak ucpat díry po bývalých stěračích.

Mladá si vyhrála s barvením pák na řazení a redukce, včetně volantu, madel dveří a kliček na okénka. Je tam vidět i to krabatění, ale v autě to není vidět, tak to vem po těch útrapách čert. Jo a dokonce se mi podařilo stáhnout Toyoťáckej náklonoměr :lol:

Celkový pohled na auto bez karoserie

Pohled zespod. Všimněte si uchycení ke kastly. U nádrže jsem dal 2x 3mm šroubky, stáhnul matkami, aby tvořili čepy a na pravý stěrač uprostřed jsem dal z plechu pacičku na zamknutí palubní desky, takže nasadím na zadní čepy, přizvednu palubku ke stěrači a pootočím packou a voalá interér drží v kabině a nasazuji vršek stále stejně jak na posledním videu.

Tady je bližší pohled na Stěrače a tu fólii. Gumu stěrače nakonec tvoří proužek béžové kůže.3.ku šroubek jsem upnul do aku, obrousil do kulata a zůžil. Asi zítra říznu do bočních oken a nechám je pootevřené.

Abych objasnil taky samolepku na haupně, tak to je logo co jsem si kdysi vymyslel na grip (smirkl na skateboardu) a když se podíváte pořádně, tak to jsou písmena mojí přezdívky " Píta ", údajně německy Peťa :lol: Jinak výška řidiče bych řekl, že je dobrá.To bylo taky experimentování, nakonec jsem namontoval do sedaček závitovou tyč, pak dal trubičky a utáhl matkou, pak podložka, lexan, podložka a utažení matkou zespod intoše :lol: Aby se dala lehce vymontovat v případě dalších úprav.

Tahle fotka znázorňuje, proč jsem dával ty PSH desky. Abych nemusel sříkat kastly a tvořilo to světlé prostředí.Je to po okraj oken a uvidím časem , zda sříknu vršek kabiny.