Dobrý ráno,
tak cena šnorchlu je 250,-. Psal jsem mu pač ho chci taky. Já toho budu chtít taky asi víc tak by jsme se mohli eventualně nějak domluvit.
manek100 píše:ja ti to klidne seridim, akorat ted na tom nejsem moc dobre s casem, mohl bych leda v patek tak od dvou do ctyr hodin, nebo v sobotu odpoledne. Jak jses na tom ty?
Culy píše:Zdar chlapci,
chtěl jsem se zeptat jestli náhodou někdo z Vás nemá z minulosti zkušenosti s předěláním řízení na CC-01 dopředu? Jako že není servo nahoře na šasí ale normálně vepředu.
Jinak auto do šroubku rozebráno a probíhá očista do čista. By člověk nevěřil kolik nasbírá za 4 měsíce bordelu a to uplně všude. A když už je to rozhozený tak sem myslel že bych zkusil potvořit to řízení.
manek100 píše:tak ja bohuzel uz zitra od dvou nemuzu, budu moct az od tri, ale uz neplati, ze jenom do ctyr. Je mi nejak jedno, kde se sejdem, muzem klidne v CB, jestli je to pro tebe jednodussi.
Stepix píše:Culy píše:Zdar chlapci,
chtěl jsem se zeptat jestli náhodou někdo z Vás nemá z minulosti zkušenosti s předěláním řízení na CC-01 dopředu? Jako že není servo nahoře na šasí ale normálně vepředu.
Jinak auto do šroubku rozebráno a probíhá očista do čista. By člověk nevěřil kolik nasbírá za 4 měsíce bordelu a to uplně všude. A když už je to rozhozený tak sem myslel že bych zkusil potvořit to řízení.
čau, Martin si to předělával, ale co říkal tak prej se na to měl vyprdnout, že kýženého rozdílu stejně nedosáhnul... prej by stačilo jen silnější servo...