Culy
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: FreeKec

Dobrý ráno,
tak cena šnorchlu je 250,-. Psal jsem mu pač ho chci taky. Já toho budu chtít taky asi víc tak by jsme se mohli eventualně nějak domluvit.
Tom60105
Píšu hodně

ok to jo,ale koukal jsem na postovne a to je asi 180kc ale kdyz se nas vice slozi tak to bude pohoda.jen teda kdo co chce a kdo to objedna??ja klidne objednam.jen ty jsi z prachatic a ja a stepix C.B. tak jak ti to pak dame??nebo jezdis do c.b??
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Culy
Přispěvatel

JJ do ČB občas zavítáme takže na to nebudu až tak pospíchat a pak bych ti někdy brnkl a zastavil bych se pro to. Jsou to všechno věci na kastli takže na to moc nechvátám.
Tom60105
Píšu hodně

Ok tak kdo chce co na tomhle vebu sem s tim at to objednam.
http://www.rc4x4-shop.cz/
Kounete a piste
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
wolff
Píšu strašně moc!

oni tam maji spis na tamyiu pro nas tak akorat krumpac nebo lopatu ja by ch spis potreboval sekly ;-) jo a kluci mame novej prirustek dalsi axial honcho rtr a je z Nemanic takze na orty to ma kousek dneska koupil auto tak cekam ze se taky prihlasi na forum :OK: :tleskam:
MisakMike
Přispěvatel

cau, mel by nekdo v patek nebo o vikendu cas mi nejak seridit auto s ovladacem?
manek100
Přispěvatel

ja ti to klidne seridim, akorat ted na tom nejsem moc dobre s casem, mohl bych leda v patek tak od dvou do ctyr hodin, nebo v sobotu odpoledne. Jak jses na tom ty?
wolff
Píšu strašně moc!

tak kuci ukazte kdo je nejsikovnejsi a udela tohle http://s236.beta.photobucket.com/user/a ... sort=3&o=0 ;-) :FINE: jeste jsem nasel peknou ctyrkolku a maskace :FINE: http://bobrbobr1.rajce.idnes.cz/Nove_dr ... cu/#01.jpg by nekdy mohli prijet na expedici :tleskam: a jeste jsem si koupil neco k vanocum protoze mam rad tvrdy darky http://www.mpmshop.cz/rc-auta-tamiya/rc ... 58482.html :tleskam: :FINE:
Culy
Přispěvatel

Zdar chlapci,
chtěl jsem se zeptat jestli náhodou někdo z Vás nemá z minulosti zkušenosti s předěláním řízení na CC-01 dopředu? Jako že není servo nahoře na šasí ale normálně vepředu.
Jinak auto do šroubku rozebráno a probíhá očista do čista. By člověk nevěřil kolik nasbírá za 4 měsíce bordelu a to uplně všude. A když už je to rozhozený tak sem myslel že bych zkusil potvořit to řízení.
MisakMike
Přispěvatel

manek100 píše:ja ti to klidne seridim, akorat ted na tom nejsem moc dobre s casem, mohl bych leda v patek tak od dvou do ctyr hodin, nebo v sobotu odpoledne. Jak jses na tom ty?

tak jo ja bych mohl zitra hned od dvou. Mam prijet do kremze nebo se sejdem jinde?
manek100
Přispěvatel

tak ja bohuzel uz zitra od dvou nemuzu, budu moct az od tri, ale uz neplati, ze jenom do ctyr. Je mi nejak jedno, kde se sejdem, muzem klidne v CB, jestli je to pro tebe jednodussi.
Stepix
Přispěvatel

Culy píše:Zdar chlapci,
chtěl jsem se zeptat jestli náhodou někdo z Vás nemá z minulosti zkušenosti s předěláním řízení na CC-01 dopředu? Jako že není servo nahoře na šasí ale normálně vepředu.
Jinak auto do šroubku rozebráno a probíhá očista do čista. By člověk nevěřil kolik nasbírá za 4 měsíce bordelu a to uplně všude. A když už je to rozhozený tak sem myslel že bych zkusil potvořit to řízení.

čau, Martin si to předělával, ale co říkal tak prej se na to měl vyprdnout, že kýženého rozdílu stejně nedosáhnul... prej by stačilo jen silnější servo...
MisakMike
Přispěvatel

manek100 píše:tak ja bohuzel uz zitra od dvou nemuzu, budu moct az od tri, ale uz neplati, ze jenom do ctyr. Je mi nejak jedno, kde se sejdem, muzem klidne v CB, jestli je to pro tebe jednodussi.

dobre nu teda tak az od tri a kde to me je taky jedno ja muzu dojet kamkoliv tak si rekni ty :wink:
Culy
Přispěvatel

Stepix píše:
Culy píše:Zdar chlapci,

čau, Martin si to předělával, ale co říkal tak prej se na to měl vyprdnout, že kýženého rozdílu stejně nedosáhnul... prej by stačilo jen silnější servo...

Čau,
tak silnější servo mám ale pořád to není ono. JAk je to přepákovaný atd... tak jsou tam prostě vůle. Rozřežu uřežu přilepim přišroubuju a snad z toho něco vznikne a nebudu muset kupovat nový šasí.
wolff
Píšu strašně moc!

bifi posli mi taky nejakou fotku tvyho novyho stroje :OK:

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“