A tak je to se vším. Samozřejmě každej se živí jak umí, ale za mě osobně raději objednám rovnou z číny než z MZ... Takže nic. Ale kdyby odněkud jinud, zájem by byl.
Otázka: nemá někdo doma volně ložené 4 disky beadlock 1.9 a byl je ochoten směnit za nějaký peníz???
tak nechci se zastávat,ale nikdy nebyl problém,jak s dodáním,s jednáním,atd.A že jsou rozdílné ceny,to je zkrátka obchod,tomu chápu.Já nakupoval ted nějákou drobot na Asiatees,udělal jsem registraci,něco vybral a udělal zkušební nákup.Všechno přehledný,srozumitelný,na výběr snad ze sedmi možných způsobů a cen doručení. Tak jsem zvědavej. Co domlouvání neježdění? :-D Já bych šel,ale není čím.Jsem línej jak veš,a perném týdnu se asi do dílny nezaženu,snad zítra.
já bych ježdění nedomlouval stejně nikdo nepůjde není čas i já jsem teď o víkendech v rachotě takže taky nemám moc chuť a navíc mám defíka ještě na stole jako kit tak jezdím jenom s manem ale toho taky někdy rozeberu a dám mu tu přídavnou převodovku :-p
to je hrůza Wolfe,taková rozpracovanost.Z toho mám špatný svědomí,tě furt otravuju a zdržuju nějákýma mýma akcema a pak nemáš čas na svoje projekty :-p Včera jste se kluci nějak zdrželi,jsem jel skoro za tmy kolem a vy furt na Složišti.Ten Míra má výdrž :-D
Zastávat se netřeba. Každej to máme nějak, jednou mě namíchly a to stačí, obchodů spousta, nakupovat kde je furt. Z asiatee mam přez píťu taky něco dodáno a bylo to tu rychleji než ze Zlína (což je ostuda české pošty...)
Ale zajet si někam, hmmm - včera jsem doskládal Matějovo do finále 1. fáze a teď jedem testovat :tleskam:
Tak jsem to rozjel :tleskam: :tleskam: akurát se mi točí přední náprava obráceně než ty zadní :-( :-( Wolfe s tou přídavnou převodovkou to bude k nezastavení ;-) :FINE:
tak to je paráda ještě bych rád věděl jak to s tím speedem jede rychle :OK: :hura: a měl bys častějc něco napsat a poslat nějakou fotku proto je tu tohle forum aby byla inspirace pro ostatní :hura: :hura: jsem se normálně zamiloval :-D https://www.youtube.com/watch?v=g9LWBFxlvKc :FINE: hele kawalski tvoje zadokolka https://www.youtube.com/watch?v=9geUEx9lakc :OK:
ty s tou Vaterrou nedáš pokoj :-D Ten žlutej vyproštovák je nádhernej,to by byl mazel přesně pro Františka :-p BTW-nenašel jsi Wolffe někde foto jak je ta Vaterra velká oproti SCXku?
Vladimíre toto jsem samozřejmě četl.Já jsem spíš myslel,zda někde není foto Axíka vs.tuto.Když googlím Axial,Vaterra K5 compare atd,tak prostě nic.Jen samý tyhle promo fotky :-( A páč ty jsi takovej "googlemajstr"tak jsem myslel,jestli ty náhodou nevíš. BTW-co kastle toho žlutýho vyproštováku,bude to stavba?Páč na lexanku to moc nevypadá.
to bude určitě stavba :FINE: hele a ta vatera ještě asi ofiko nevylezla takže zatím žádný srovnání není :-p a teď jsem oložiskoval defíka vyměnil tu hrušku a ještě mi 2 ložiska zbyly :-D tak ještě cca hoďku a mám připraveno na ježdění :hura: ještě jsem zapomněl mám tam taky novej motor tak jsem na to zvědav už se těším na nějaký ježdění zítra jdu zas do práce tak třeba v týdnu to vyjde :tleskam: