Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

no ten birec na videu to ma pred sebou a ze zacatku tam mluvi o scx a to kdyz je desetina, tak vatera ze musi bejt tak devitina, ze je to vetsi. spatne poslouchate chlapci. takze to k tem nasim stavbam bude akuratesni, pac my mame devitiny neli osm a pultiny....

ta lexanka na tom je zrala na bazar, ale ma to nadherny napravy - proste mala hruska - a ta panhartka vepredu, to je SUPR . za sedmero penez je to vazne vyzva. de vo to aby to fakt fungovalo jako axial, tzn blato voda pisek bordel kameni krupy krup - a prece se toci. nechame to fandu koupit at to prubne a za rok prezbrojime vsichni :-D
Fanda 9
Píšu hodně

já to video právě neposlouchal,je to hrozně statický,jeden záběr,mele to samy.Ja to chci vidět jezdit,upgrady,nedostatky,videa atd.Pravdu máš,že ten podvozek je pěknej,a ty nápravy i vypadaj,že by mohly být hex to hex užší než Axial,tudíž krásně scale,třeba na Defíku by byly super.
Nevím jak jsi přišel na to,že bych to já měl koupit :-D ,asi bych taky vyčkával,i kdybych to chtěl.Navíc píšeš 7 peněz,já to našel za 8.4 peněz.Plus elektronika,pneu(tyhle jsou hrozný),beadlocky,a je to 11tic.Lexanka má docela"koule",ale víme jak je to s životností,navíc tohle je hodně nafouklý,málo hran,takže bude brzy pryč si myslím.
Fungovat to asi bude,Losi má dobrou reputaci,takže prodejnost asi bude.To je dobře,páč Axial potřebuje trochu přes prsty.Jejich podpora evropskýho trhu je fakt mizerná,viz jak dlouho jim trvá zavést model-G6 vyšla ve Státech v prosinci,sem přišla v létě.A náhradní díly,to je to samý.
Jako návrh manželce na vánoční dárek dobrý :-D
Mira
Veterán fóra

neco za 11 litru sem od pani... este asi nedostal :-D ... ani od jeziska

.... no me zacinaj srat ty axial bambule misto hrusky. na nizkejch kolech to vazne dost prekazi... a taky je to fakt zbytecne siroky. ne kazdej chce mit vylezly kola a fendry, hlavne fendry vole :-D ... ty me mimochodem nejvic vadi na cherokeem. vite jak by byl hezkej s ouzkejma malejma kolama zalezlejma v blatnikach? vite jak by pak vypadal? JAKO CHEROKEE !!!
Fanda 9
Píšu hodně

to já dostal od paní věci této hodnoty i vyšší,ale třikrát si to vzala zpět :-D A to nemluvím o tom,na kolik si cenním svoje mládí :-D
Páč je počasí na figu,tak to nějak googlím a koukám.Nápravy jsou údajně + - široké jako Axial,jen obal difu je hezčí a menší.Tu šířku taky nechápu,takovejch pěknejch scale aut by se dalo,kdyby to bylo o 20mm užší.Přece každej nemusí mít liftkit a auto rozcapený jak na tuning srazu....
Taky se vedou diskuze o provedení a údržbě kardanů.No já asi ještě chvíli vydržím být věrnej Axíku.Sakra kdy půjdem jezdit?já nebyl ani nepamatuju,snad už některý pozdní odpo v týdnu vyrazíme.
tragyx@seznam.cz
Nově příchozí

Byl jsem dnes na složišti. To bahno bylo super a summit to zvládal bezvadně.
Trágy-X
wolff
Píšu strašně moc!

tak tragix-i nějaký videa fotky atd ať se taky my zaměstnaný lidi pobavíme :tleskam: :FINE:
Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Zde mnou oživený miláček HEMMTík zatím 6,3kg
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Wotokabi_2014/ hned to první video
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
wolff
Píšu strašně moc!

bifi super takže v tejdnu na složiští ať to porovnáme a autíčkáři pláčou :FINE: :-D :-D
Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

rád bych ale nevím moc práce abych byl s mazlíkem připraven na wotokabi servo , otevřít přední diferák, nastříkat rám , plničem stříknout kastly, a pak aspon trošku barvy na to no a dodělat interiér ;-)

jo a ještě nacpat super molitanové vložky do kol
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
tragyx@seznam.cz
Nově příchozí

Bohužel žádný foto projel jsem to jen rychle na jedny baterky, abych věděl jak to tam vypadá.
Mira
Veterán fóra

to me mrzi ze mi to nevyslo pac bych sel s tebou. summita jsem nazivo este jezdit nevidel... tady ale v pul 11 celkem chcalo a byl jsem rad, ze nemoknu..

co skoky, dal sis je? s malou sestnactinou jsem ty jejich bikersky dal vsechny, summit tam musi delat patnactimetrovy lety....
tragyx@seznam.cz
Nově příchozí

Jo, projel jsem všechny a přes ten zavodněný kan´on to bylo super. :OK:
wolff
Píšu strašně moc!

hele bifi tohle co jsi vyjmenoval když budu přehánět tak máš za víkend hotový tak by jsi se mohl třeba ve středu utrhnout a přijít porovnat síly :-D to jsou jen holý výmluvy :OK:
wolff
Píšu strašně moc!

Fanda 9
Píšu hodně

Wolffíku nech Vaterru a dodělej svoje"spící"projekty,ta FJ40tka bude neskutečnej mazel,a určitě se na to všichni těší jako já :HOPS:
Co jinak nového?Nikdo tu neplká.Já dnes zas chvíli dokončoval částečnou GO,po podvozku byla na řadě kastle,nestříkal jsem celou,jen opravoval co bylo třeba.A vypadá to tak pěkně,že to snad nechám až na Wotokabi :-p

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“