Myslim ze jsou to opravdu 2mm, doma premerim.. :-)
Jinak diky za tip... :-)
BigMisan píše:Vem si, že můj wraith má přední kola každé 0,5 kila (možná půjde trochu na dietu, ale jen proto, že to dám spíše do nápravy.. :-))
a problém s výkonem fakt nemusím řešit...
už si vlastně nepamatuju kdy jsem musel řešit elektroniku od doby ST + titan... ale řeším furt servany piny v hexech, to je pravda to řeším každou chvíli.. titanový piny se jaksi neprodávají.. :-D
Jinak ty titanový převody v servu mají něco do sebe... ale pozor není titan jako titan. Někteří výrobci rádi uvádějí, že servo má titanové převody, ale už tam jaksi zapomenou napsat že ne všechny... takže to třeba hlavní kolo vydrží, ale serve se ti něco jiného nebo kolo u motoru, nebo přestane jet úplně... prostě je to děs dneska vybrat kvalitu.. :-(
BigMisan píše:Jinak koukám že pořád nemám startovní číslo.. :-D
Dej mi prosím 11 :HOPS:
Dík
tomyprodejcz píše:Souhlasím Láďo s tím regulováním, jinak to bude druhý freekec a to jsem nechtěl. Šlo mi o to aby se nemuselo hledat mezi stovky stránek to co člověk zrovna potřebuje a pak až toho bude více to rozdělit na seznam jako to má Pitaw, např kolonka stříďáky a vyběhne seznam jaké si může člověk vybrat atd. ;-)
tomyprodejcz píše:Gecko-x jak se ptal Rosta na jakém autě to kombo provozuješ a jak tomu dáváš na prdel :-p
haiso píše:tomyprodejcz píše:Gecko-x jak se ptal Rosta na jakém autě to kombo provozuješ a jak tomu dáváš na prdel :-p
má zvědavost stále trvá :-p ;-)
tomyprodejcz píše:Pepo hodím ti sem na ně odkaz aby se to nemuselo dohledávat ;-) http://www.mz-racing.net/dtxc4064-pneu- ... pound-2ks/ . Myslím že je jezdí Radek a ty menší 1.9 má Rosta a fungovaly na jedničku ;-)