BigMisan
Nově příchozí

Re: FreeKec Brdské bandy

Myslim ze jsou to opravdu 2mm, doma premerim.. :-)

Jinak diky za tip... :-)
Wraith - tekin ROC412 3100kv + HW XERUN SCT PRO + 3S
Devastator - 6x6 - AR60 - Tekin PRO4 HD + Tekin RX8 + RC4WD AX2
Red Devil - SCX10 - HH Trailmaster PRO 3300kv + LRP Truck Puller + 3S
Arrma Typhon - 1/8 buggy - 4074 2050kv, teking RX8 GEN2, 6S!
BigMisan
Nově příchozí

Jinak než jsem utěsnil Tekin motor, tak se mi dovnitř dostala voda. Přestal fungovat sensor, ale motor jel dál jakoby bez sensoru (cukání v nízkých otáčkách)
Doma rozborka, bylo vevnitř troche vody, vysušení, provedena vodotěsnost a od té doby nic.. :-)

Zatím u mě vede ten motor Tekin a regulátor Xerun ;-)[/quote]
Wraith - tekin ROC412 3100kv + HW XERUN SCT PRO + 3S
Devastator - 6x6 - AR60 - Tekin PRO4 HD + Tekin RX8 + RC4WD AX2
Red Devil - SCX10 - HH Trailmaster PRO 3300kv + LRP Truck Puller + 3S
Arrma Typhon - 1/8 buggy - 4074 2050kv, teking RX8 GEN2, 6S!
tomyprodejcz
Píšu hodně

BigMisan píše:Vem si, že můj wraith má přední kola každé 0,5 kila (možná půjde trochu na dietu, ale jen proto, že to dám spíše do nápravy.. :-))
a problém s výkonem fakt nemusím řešit...
už si vlastně nepamatuju kdy jsem musel řešit elektroniku od doby ST + titan... ale řeším furt servany piny v hexech, to je pravda to řeším každou chvíli.. titanový piny se jaksi neprodávají.. :-D

Jinak ty titanový převody v servu mají něco do sebe... ale pozor není titan jako titan. Někteří výrobci rádi uvádějí, že servo má titanové převody, ale už tam jaksi zapomenou napsat že ne všechny... takže to třeba hlavní kolo vydrží, ale serve se ti něco jiného nebo kolo u motoru, nebo přestane jet úplně... prostě je to děs dneska vybrat kvalitu.. :-(

Ty piny mi taky dával Rosťa dělá je z něčeho tvrdého co používají v práci, ale co to je to nevím :-p
Servo budu muset nechat JX a až odejde půjdu do toho Hitecu, to už by byl moc velký finanční šok na mojí peněženku .

Jinak jsem si dovolil založit BB Technický koutek abychom nemusely rady např o výběru stříďáku složitě dohledávat a bylo to na jednom místě, klidně tak pište co vás dalšího napadne
brdske-lesy-f82/bb-technicky-koutek-t17371.html
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
haiso
Píšu strašně moc!

BigMisan píše:Jinak koukám že pořád nemám startovní číslo.. :-D
Dej mi prosím 11 :HOPS:

Dík

přiřazeno ;-)
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
tomyprodejcz
Píšu hodně

Souhlasím Láďo s tím regulováním, jinak to bude druhý freekec a to jsem nechtěl. Šlo mi o to aby se nemuselo hledat mezi stovky stránek to co člověk zrovna potřebuje a pak až toho bude více to rozdělit na seznam jako to má Pitaw, např kolonka stříďáky a vyběhne seznam jaké si může člověk vybrat atd. ;-)
tomyprodejcz
Píšu hodně

Gecko-x jak se ptal Rosta na jakém autě to kombo provozuješ a jak tomu dáváš na prdel :-p
maztekk
Veterán fóra

tomyprodejcz píše:Souhlasím Láďo s tím regulováním, jinak to bude druhý freekec a to jsem nechtěl. Šlo mi o to aby se nemuselo hledat mezi stovky stránek to co člověk zrovna potřebuje a pak až toho bude více to rozdělit na seznam jako to má Pitaw, např kolonka stříďáky a vyběhne seznam jaké si může člověk vybrat atd. ;-)

Ono by možná stačilo vytáhnout si co chceš vědět a nakopčit to do freekecu nad svůj dotaz.

Já bych jen nechtěl aby tu byl bordel, toto téma by mělo být dle mě zařazeno do příslušné kolonky fora aby jsme si nehrabaly jen na svém písečku. Samozřejmě si myslím že tam by se to pro nás ztratilo a nemělo význam v něm v budoucnu hledat. Takže je super se poradit o tom co nás zrovna po technické stránce zajímá ale pro přehlednost myšlenky dál rozvíjet tu ve freekecu. Potom budeme mít téma s příspěvkem jako napsal Michal, má zkušenost, popsal jakou a vysvětlil nám co a jak. Moc pěkné počtení a víc takových :FINE:
maztekk
Veterán fóra

Tak promazáno technické téma, klucí pokud sem někomu něco. Hoďte to sem a můžeme polemizovat :OK:
haiso
Píšu strašně moc!

tomyprodejcz píše:Gecko-x jak se ptal Rosta na jakém autě to kombo provozuješ a jak tomu dáváš na prdel :-p

má zvědavost stále trvá :-p ;-)
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
Josefh
Píšu hodně

tak jsem kucí dal Bobru měkké vložky do kol. Myslím, že teď už je to ok. Vyhrabu se snad všude.
Zůstala mi jedna opravná sada na jeden kardan WB8, červíky, pin a ten malý váleček s dírkou.
Budu to vozit sebou na tour, tak pokud máte někdo zájem, dejte vědět.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
haiso
Píšu strašně moc!

Já jsem do Swamperu dal taky měkčí vložky a uvidíme v terénu ;-)
Brdské lesy hír
gecko-x
Píšu hodně

haiso píše:
tomyprodejcz píše:Gecko-x jak se ptal Rosta na jakém autě to kombo provozuješ a jak tomu dáváš na prdel :-p

má zvědavost stále trvá :-p ;-)

Právě jsem se vrátil z hradu! Teda z Velkého Javorníku :-D
Tento pohonný set jsem provozoval v Turnigy trooper SCT1/10 a vše ok. Zkusil jsem i motor LRP X20 9,5T a komunikace regl-motor úplně v pohodě. Regl je vlastně Hobbywing 120A, jen převlečený. Takže komunikuje s programem kartou hobbywing.
V současnosti ho mám v rally Basher RZ4, což je kopie x-raye T4 a úplná spokojenost. Ale jezdím jen na 2S, protože to 1. Stačí a 2. Nevim o motoru víc, než je senzor a 13,5T. A zkoušet se mi to nechce, protože 1. Nemám odvahu riskovat spálení motoru 2. Nemám 3S vhodnou baterku.
Někde jsem se dočetl, že regl podporuje 4S, ale to zkoušet uz vůbec nebudu, to nechám na jiném soudruhovi. Stojí sice jen 500, ale i tak je to pro mě nákup přes 3ks ramen, které se mi už podařilo zlomit ;-)
Ford f150 raptor rc4wd (Hero)
Josefh
Píšu hodně

Kucí

Toto jsem dnes objevil.
Pneu DTXC4064 na Mz rac.
Myslim, že do Brd OK.
Tzn. Zase sáhnout do peněženky.

:-)
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
Axial Bomber
tomyprodejcz
Píšu hodně

Pepo hodím ti sem na ně odkaz aby se to nemuselo dohledávat ;-) http://www.mz-racing.net/dtxc4064-pneu- ... pound-2ks/ . Myslím že je jezdí Radek a ty menší 1.9 má Rosta a fungovaly na jedničku ;-)
Josefh
Píšu hodně

tomyprodejcz píše:Pepo hodím ti sem na ně odkaz aby se to nemuselo dohledávat ;-) http://www.mz-racing.net/dtxc4064-pneu- ... pound-2ks/ . Myslím že je jezdí Radek a ty menší 1.9 má Rosta a fungovaly na jedničku ;-)

Toho jsem se bál.
Safra. Já to snad koupim. Už teď to mám doma jako v pneuservisu. :-D
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
Axial Bomber

Zpět na „Brdské lesy“