Nové počasí i sytost barev je velice zajímavá 8) Také jsem si všiml, že konečně přidali do AI nového DAFa. A už se objevují i návěsy z očekávaného DLCčka Scandinavia.
carlos46 píše:Nové počasí i sytost barev je velice zajímavá 8) Také jsem si všiml, že konečně přidali do AI nového DAFa. A už se objevují i návěsy z očekávaného DLCčka Scandinavia.
To je v rámci beta updejtu 1.17? Scandinavia je ohlášená tuším na květen, ne? Docela se těším! BTW Nepsali, že přibude i (oficiální) Mercedes? bosko tam má pořád majestic...
stavím Defender D90 pickup Jeep JK GCM Skeleton Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo
Tak jsem (zatím krátce) zkusil betu a pocity tak napůl, počasí dobrý, líbí se mi, že řazení nevypne tempomat atd. Ovšem při manuálním řazení na kl. je hrozná prodleva a u velký benzínky nějak blbnou textury - to ale může být modem.
bosko: ta reklamní cedule je mod?
stavím Defender D90 pickup Jeep JK GCM Skeleton Axial Wraith Castle Mamba Max Pro, Tekin ROC412, 3S Tamiya Ford F-350 High-Lift Novak GoaT combo