Osobně bych se na JEŠTĚD vypr... je tam sněhu jak nasr... a táta mě kvůli tomu nechce pustit, :cry: přesuňte to na jinou lokalitu někde u prahy prosím, prosím :oops: teda jasně že záleží na ostatních, ale Jetson mi psal že už taky pochybuje jestli pojede! (ale podle toho co dělá to nevypadá :twisted:
Já teda radši sníh, než bahno. Ale když se nepojede, tak alespoň začnu stříkat Jeepa. Škoda, že jsem objednal barvy (černá metla, zlatá a černá mat - dneska dorazily) předtím, než začal kousek pod firmou (na Hanspaulce) parkovat tenhle 1:1.
Vážení kolegové,dnes jsem vyjel do práce s nadějí ,že bych mohl neco dohonit v práci,jelikož sem díky počasí již dva dny nic nedělal.Vystrčím tedy hlavu z baráku a k mému zděšení :D super počásí jen malinko mží,ale +4stupně,prostě nádhera! Když jsem se blížil k Liberci můj optimismus začal docela rychle opadat,jelikož spadané stromy a sněhová nadílka byla více než gigantická,ani jsme se do lesa nedostaly natož abychom něco udělaly,tímto si myslím ze akce Ještěd je z říše fantazie a na 99-100% nebude uskutečnitelná,tak se všichni připravte že se na 100% pojede do Českého Ráje .Konec zpravodajstí ;)
l3stat píše:No na mráz bych taky zapoměl budem čistit auta i sebe hlavně v tom marastu nehodit záda :lol:
Drábské světničky jsou spíš skalnaté s lesním porostem. Tam zas tolik toho bláta nehrozí.
Tamiya Ford F-350 High-Lift
Jun Fac Light Weight chassis
Team Novak Rooster Crawler + Rock Climber 70
Orion (Kokam) Graphite Edition LiPo 3400 mAh/7,4 V
Integy Alloy 5-Spoke Wheel + Rock Crusher X/T 1.9 Tires
Thunder Tiger Digital Servo DS1015
Podle zpráv přímo z penzionu je tam sněhový poprašek na stromech a na vyšších polohách, cesty jsou mokré, ale schůdné. V penzionu s námi budou počítat na odpolední ohřátí...