Tento víkend se u nás jel Shock Cup, tak se tu po dvou letech zas cosi dělo. No takové běžné závody, docela dost bůčků jako standardně v naší rokli .... podvozky hodně slušně homemade poladěné ... no nefotil jsem, možná později hodím fotky od Pepy, ale zaujala mě jedna pasáž, kdy s trialovým Terranem jel tatínek mimo sekci a za volant posadil cca desetiletého syna .... a vydali se na takový celkem prudký výjezd, za kterým je louka, v které jsou vybagrované dva metry hluboké rygoly z republikových závodů a jeden je hned v podstatě metr za výjezdem, takže kdo ho tam nečeká je jasnej ... ještě to bylo brutál zarostlé ... no nestihl jsem je upozornit, tak jsem jen z dálky sledoval průběh, samozřejmě klučík to tam nakuřil bez servítků natvrdo a měli co dělat, aby nehodili Terrko na budku :lol: ale kluk vysmátej, tatík taky a ještě si to spolu fotili, ale myslím, že v něm muselo slušně hrknout. Z fotek to nevypadá taková divočina ...

Jinak jsme po dlouhé době oprášili Nivku a rozhodli se, že ju zkusíme hecnout na Offroad Jamboree, o kterém jsem tu už několikrát psal. Prostě orientační závod v lese podle itineráře ... takové cross country rally, asi tříhodinový závod. Mám o ni velké obavy, ale pokud to nezkusíme, tak si nikdy pořádně nezajezdíme.
Udělal jsem třetí bod přídavné převodovky, který je u Nivky nutnost kvůli velkým vibracím. Svářečku jsem držel naposled asi ve třeťáku na střední (no šest let to bude ... ) tak jsem se zas trochu seznamoval, takže žádné hitparáda :lol:

Brácha vyztužil Lkem zadní ramena, protože jsme jedno ohli pomalu do pravého úhlu ...

Teď jsme měnili kloub, u kterého někdo šikovně zajistil manžetu provázkem, takže byl plný vody a bahna ... podařilo se ho sklepnout až po autogenovém šílenství :lol:
Snad to ta naše kráska přežije ... ale mám jisté pochybnosti, nicméně už se těším jak hovado :tleskam: