Tak já taky finishuju,sem zvědav co mi povíte na tu nápravu, 2 dny jsem brousil podložku,občas prsty a pak i kardan a nakonec jsem to tam narval a myslim, že to trochu pomohlo, když jsem s tim točil ručo.Ale bojim se to zapnout a jet s tim ven :mrgreen: ,takže to nechám až na parkoviště u Ještedu a nechám se překvapit, jestli to pomohlo, nebo ne. Přepájel jsem všude XT60ky baterku jsem dal dozadu,elektro vpředu. Žena mi dala svoje kožený kalhoty, tak si dělám střechu :D
no to není moc dobrá taktika, udělat nějakou úpravu a ani to nezkusit a jet na ferovku na Ještěd .... pak tam po pěti minutách zjistíš, že to nefunguje jak má a budeš mít celou expe zkaženou, radši to prubni ještě na zahradě
:mrgreen: tak zase tak jsem to nemyslel :mrgreen: ,uprava byla jen na radu přeházet to elektro s baterkou,jde mi jen o tu nápravu jak se bude chovat a jestli se to bude protáčet nebo ne. Auto jede, to jsem zkoušel a s mojim štestim se určo vys** něco jinýho :D
Teď spíš musim někde sehnat aspon ještě jednu baterku. :roll:
Zdar
Po ještědu pár novinek.Objednanej materiál na přední masku + masku světel,černá barva na lak,samolepky spz.,axial poloosa,pár zrcátek,volant a hasičák. Auto bude celý černý jen s oranž. pruhem.
Prosim o pomoc, rád bych krabičku na elektro z GM jako jsem viděl u spousty zde, ale za boha ji tam v tom výběru nemohu najít. Jsem v práci,takže si ani nemůžu změřit velikost těch rozměrů mezi držákama kapoty. Kdo má, pls share,nebo aspon ty rozměry.
Díky
Tak kanystr i SPZ hotové, akorát včera když jsem vyšel z domu do lesíka, tak přiběhla asi 3 letá holčička a jestli by to nemohla zkusit, tak jsem si naivně myslel, že tam bude trošku citu,bohužel holčička dala plnej knedlik a auto letělo střemhlav do zdi, no .... všechno se zdálo pohromadě až v lese jsem si všiml, že SPZ je ta tam. :roll: Tak už v práci dělám novou :D
Jo nedávno jsem dal kámošce TT do ruky s tím, že má jen opatrně a s citem držet plyn, samozřejmě že dala podlahu a po pokynu PUSŤ TO! jen roztáhla ruce od sebe jakože s tím nemá nic společného ale držela furt, takže v plné rychlosti našupala do patníku, který auto vymrštil, udělalo otočku o 360 a vyskočilo na chodník asi 20cm vysoký :lol: