No, asi takhle ...
Já nikam nic posílat nebudu, nehodlám čekat 14 dní a dýl na svoje kardany, když chci jezdit teď. Samozřejmě nic nehaním a ano máš pravdu, rozčiluju se, jelikož jsem už takovej a tohle mě dokáže řádně nasrat. Toho, že něco
haním jsem si ale vážně nevšiml. Jediný co jsem napsal k těmhle kardanům je to, že původní byly mnohem lepší a zatím si stojím a stát budu. Je mi samozřejmě jasný, proč zvolil Martin tuhle "konstrukci" kdy může libovolně sekat jeden kardan za druhým a to včetně kardanů rozdílnejch dýlek, kdy "jen" nasadí kříže na konce libovolnejch dýlek a je hotovo. Neříkám ale, že výroba je jednoduchá, to já jen předem, aby si mi zase nenapsal Ty nebo Martin, že když jsem tak chytrej můžu je vyrábět já.
Rád si někdy do budoucna na další projekt pořídím zase nějaký výrobek od Martina, v tom problém nemám. Jen si je prostě doladím k obrazu svému tak abych se na ně mohl vždy spolehnout.
A ano, opravili jsme si je sami, ba co víc, dokonce jsme si je vylepšili a teď už budou držet tak dobře, jako starý Notyra.
btw. Co by asi mohlo být na autě špatně a proč bych ho měl někam posílat ? :roll: :lol: Nechtěj mě rozesmát ?!
Pavlak: Červíci skrz by asi šli, my jsme použili ale COčko ... :P Ještě proběhne "povrchová" úprava, samozřejmě. Teď jsem je dotestoval a konečně držej ! (brr, už je venku kosa)

PS: Držet hubu opravdu nebudu, když se mi něco nezdá, podělím se o to s ostatníma. :wink: Nesnáším "totalitní" přístup k věci, aby každej radši držel hubu a krok, to vážně NE !