Docela se těším...jednička byla super...najezdil jsem hodně tisíc kilometrů a to jsem měl jen offline...ted asi koupím origo a budu hrát pořádně přes net. 8)
no vidíš, já mám origo a přes net jsem to nikdy nehrál, protože ten jejich systém registrace mě dokonale do**bal...
ale jinak je to super pařba, akorát se to bojim hrát, aby to nedopadlo jako posledně... 12 hodin v kuse... :mrgreen:
Konečně se mi podařilo ten trailer spustit a vyvolal ve mě rozporuplně reakce...grafika pěkná, ale žádný zázrak (to není žádná velká výtka). Ale nechápu ten jízdní model, doufám že to ještě hooodně vylepšej, protože v tom traileru to vypadá jak fyzikální model Ford Racing 3... :roll:
To samé co předtím...do 1:02 je to paráda, ale v tý vteřině kdy DB9ka paroduje burnout se mi zdvihl žaludek...tentokrát mi to připomínalo drifty z NfS PS smíchaný s Hot Pursuit III...snad to takhle nebude i ve finále proboha... :roll:
Kristapana no tak ten jizdi model je teda nic moc. Z traileru nelze soudit, ale aby to nezkoncilo nejakou komercni taskarici a jizda bude az na druhym miste...Viz ta party v prvni casti videa. Jednicku miluju, snad bude gut i dvojka
Traxxas Sumec, RC4WD rock crushers 40, Tekin RX8 / T8 1550 kv 2x3S paralel, trialek, crawleni, takovej mazlik..