Vy mi dáváte a máte pravdu :-p Přesvědčili jste mě a pravda je taky, že nemá cenu mít 2 auta na stejnou práci s podobnými jízdními vlastnostmi. Koukal jsem na YT a je pravda, že se mě velké křížení na modelech Defů nelíbí a vše je na jedno brdo. Takže jsem se tedy definitivně rozhodl a už mám hezkou předlohu. Dnes jsem přezul na Thompsony Baja, abych si vyzkoušel jak by vypadal na velkých kolech. Je to už moc, ale užší gumy se mi na tom líbí víc, tak půjdu asi do Mud Thrashers. Honzo vojenská verze odpadla úplně, protože bych neměl takové využití jako u civilní verze. Víc Offroadu doma nechci a až nebude jednou co dělat, tak mám v plánu pokus udělat 3 vleky. Plato, expediční vlek a vlek na člun. Auto bude sice podle předlohy, ale samolepky budou jiné a bude to takové reprezentativní auto RC OFFROAD Vimperk

Mám radost, že jsem se tedy rozhodl do čeho se vrhnu a příští týden začnu s kastlí a moc se na to těším.. Ač se to nezdá tak toho bude asi dost. Hlavně chci udělat originál nádrž a kliky.
Trochu odbočím, ale další věc z čeho mám radost, že jsem se dozvěděl, že někdy na jaře dostaneme na jednotku 110 Defa, tak jsem urgoval na technika, že mě hned zaškolí, abych mohl jezdit. Tohle mě na práci strašně baví. Někdy se stává, že za jeden den řídím T815, T810 a pásové GM a pak přibude Def :lol:
Jinak jsem ti Balů změřil ty disky a po nasazení na Hex ti ráfek vyleze o 16mm, takže na větší rozchod kol to asi moc nebude. Velké límce mají
Tyto a ty co mám já na TacoměNo a tady pár fotek s těmi pneu a Matador se tímto nejspíš loučí :lol:

A tady Vaše pravda, že je to křížení víc realistické, takže Vám moc děkuji, že jste mě postrčily správným směrem a pomohli mi si to ujasnit. Díky moc :FRIENDS:

Jo a jedna pěkná vánoční z minulého týdne na prvním sněhu.