Díky moc :YOP: Já jsem úplně nadšený. Teď koukám na fotky a vzpomínám na to a bylo to fakt luxusní :tleskam: Uznání mají všichni co přijeli a nejvíc srdcař Miky.niky, který opravdu přijel až z Brna :OK: Nejvíc rád jsem za počasí, které se dnes opravdu vyvedlo a z toho jsem měl strach. Jeden deštivý mráček, ze kterého zapršelo, až když jsme seděli pod slunečníky u pivka na vrcholu Kleťi a pak až pod terasou na parkovišti u aut a birela :-D
Druhý ročník byl rekordní v počtu aut. Loni 22 modelů a letos 27 a to chyběli Budějovický klucí.

Nejvíc jsem se tlemil, jak jsem kolem sebe poslouchal kluky, kteří na Kleťi nikdy nebyli a každou chvíli po vyjetí ze zatáčky viděli ten výstup, tak řvali "ty krávo" a při sestupu časté naříkání " ty vole, já už nemůžu" Tak jsem rád, že jsem Vám zvedl i fyzičku :-D

Na vrchol jsme dorazily po 2h40m. Nahoře skoro nikdo nebyl, tak jsme měli celou terásku pro sebe a přečkali první deštík této expedice :wink: Dolů jsme šli něco kolem jedné hodiny. Já tentokrát vymlátil 2,5x5000 Loni jsem to jel na 1,5 baterky :roll:

Všem moc děkuji za účast. Rád jsem Vás viděl a moc rád poznal nové lidi. Doufám, že jste si to pořádně užily a budeme se těšit 14-15.8. v kempu Vodník na další akci :BYE:
Všechny fotky : ZDE