Jj, mám to v plánu.Hodně se teď zkroutila tím, že mám u děr na tyčky podložky kvůli světlům jako vodič šťávy. Už mám koupenej tahokov z Bauhausu...Ještě je na autě hodně práce....
Kdyz doladis tu masku se svetlama a nebudes zpet davat tu osklivou vec na strese, co na posledni fotce stejne chybi, tak to bude supr.. ;-) Mozna by autu prospelo nechat ho trochu si sednout..
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Ta ošklivá věc je rozpracovaná světelná rampa....to zabolelo :-D
Svařoval jsem se s tím celé odpoledne...snad to bude vypadt líp, až to bude hotový.Sednou ho nenechám, spíš tam budu dávat 2.2 pneu nebo 1.9 Interok Irok...Ještě uvidím
Jesli budou vetsi kola tak to potom jo.. Jinak promin za pomluvu svetelny rampy, nejak mi to tam strasne nesedi a prijde mi to moc mohutny.. Spis bych sel cestou nakych mensich nechranenych reflektoru, ktery by byly uchyceny tak aby se v pripade prevraceni mohly ohnout nekam bliz ke kasli a neznicily se.. ;-)
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Ještě tu rampu poladím a uvidím...krapet zkresluje foťák a vůči nárazníku a zbytku auta není nijak obří...Mno uvidíme, každopádně díky za námět, ještě na tom zapracuju :wink:
Jo to mas pravdu, v realu vypada vse trochu jinak nez na fotkach, uvidime az to bude hotovy.. Kazdopadne te nechci nak odrazovat od planu, je to tvoje auto.. :-)