Já zavření řešil malýma lichoběžníkama vyřízlíma z kusu hliníkovýho profilu z nějakýho "Obibaumachu" . Je to stopro záležitost a nestanese Ti, že ti to povolí na nějaké expedici a je po ježdění.
Jinak taky jsem pro zavření obou.Sic se Ti zvětší poloměr zatáčení, ale to je u offroadu jedno....a "vyhrabatelnost" do kopce se tím hodně zlepší :wink:
už sem se rozhod teda pro zavření obou difu....potom pudu po motoru ten co tam je je myslim ten samej se kterym sem začal driftit s TTčkem a ten má docela páru takže pude za něco co má spíš sílu než energii...
Deny sem rád že se mam na čem zase realizovat a jelikož je to uplně jiná kategorie než muj drifto tuningovej speciál tak se těšim na stavbu expedičáka jak malej :wink:
CC-01 Mitsubishi Pajero
MST/CMX Scale Avia A21F
Yokomo YD-4 MR BMW E30 Touring
TT-01/Long Ford F-350 Super Duty
projel sem shopy kde nakupuju a nic zakovýho sem nenašel......jak mam vybírat motor na expedičák? čim víc závitů tim líp? v shopech sem nasel spousta motorů u kterejch je v názvu crawler a ve specifikaci maj malý otačky a píšou u nich že maj malou rychlost....
CC-01 Mitsubishi Pajero
MST/CMX Scale Avia A21F
Já doporučuju Graupner Speed 600 Eco / neeco
Neshání se nejlíp, ale je to palba za rozumný peníz (cca 300 kč )
Síly má ten "chlapec" na rozdávání :wink:
Hele, ty tavny se vubec neboj, nech ty planetky namazany a normalne tam udelej tri velky bobky tavny, hezky mezi planetky.. Je to rychly a 100% ucinny.. Navic kdyz to nechas namazany, jde to snadno vyndat.. Takze uprava bez investic a bez jakychkoli nevratnych zmen.. Penize co bys dal za dlasi dily investuj do jinych casti modelu, kde budou vic treba.. ;-)
Jinak motor bud 55 nebo 65 zavitu, minzavitak uz by nemel takovou silu a viczavitak uz by byl zas pomalej.. Ja jezdil 65 a ted jezdim vyse zminovany Speed ECO 600.. Nemuzu si ho vynachvalit.. Akorat to chce davat si bacha aby to s nim clovek neprehnal, musi se jezdit s rozumem, sily ma tolik, ze by byl schopnej nektery veci na aute pomerne rychle odrovnat.. :CHI:
RC4x4-Shop(.)CZ Ford F150 Raptor Custom Project CC-01 Jeep Wrangler YJ CC-01 Isuzu Amigo TA-02 Ford F150 Trophy TA-01 VW Race Touareg TL-01 Celica+911GT3+Focus+M3 Fotky a videa - kubamynar.rajce.idnes(.)cz youtube(.)com/user/kubamynar
Souhlas s Kubou.
Musí se s ním opatrně.Žádný prudký plyny apod.Dřív jsem měl taky TTčko a jezdil rally.Pak jsem přešel na CCčko a jezdil jak blb a i se stock motorem (o hooooodně slabší agregát ) od Tamiye, jsem odrovnal převody.
Pokud chceš silnej motor, uvažuj i o výměně převodů na kov :wink:
no tak teda asi doma vyhrabu tavku....v motoru mam teda jasno ale než do měj pudu budu se věnovat nápravám respektivě obutí a tlumičům....do tlumičů se kouknu dnes co tam páni z tamiye daly za olej ja tam dam soft 200 aby to pruzilo měkce a kouknu kolik dírek má píst pokud to bude moc měkký dám tam pak třeba medium 400....
CC-01 Mitsubishi Pajero
MST/CMX Scale Avia A21F
Ja som prešiel tiež z 55T motora na Speed 600ECO a je to brutalita. Už sa teším na zimu a sneh... Ten motor spája všetko do jedného. Aj silu, aj rýchlost a taktiež hlavne aj silu v nízkych otáčkach.
Tlmiče - Vyliať olej, ako hovorí minotaur. A ak budeš mať auto ťažké, tak ich iba pritvrdíš a je to vybavené. Dá sa to tými krúžkami, čo sú na nich. Moje má plno kovových doplnkov, je ťažšie, krúžky na tlmičoch, čo držia pružiny som posunul o cca 5mm dole a auto sa správa perfektne.
díky za rady asi si udělam dva z jednoho vyliju a nechám jen na mazání a do druhýho dám soft olej a uvidim.....ato zatim na kastli nic nemá ale díky blížícímu svátku sem se domák že budu obradován zahrádkou s rampou...tak uvidim...zejtra se na to vrhnu...dnes sem nejak neměl den...
CC-01 Mitsubishi Pajero
MST/CMX Scale Avia A21F
tlumiče sem vilyl a nechal jen trošku na mazání ...ale ted sem rozebral dify a toho mazání tam kluci v továrně daly dost mam to tam nechat a nebo to aspoň trochu eliminovat neš tam šoupnu tavku?
CC-01 Mitsubishi Pajero
MST/CMX Scale Avia A21F