Zatím je to jen "na poprvé", šmouhaté a narůžovělým odstínem, až to bude celé tak musím koupi ještě jednu plechovku a udělat to pěkně na čisto, teď mi ten Aceton chytl tu růžovou barvu a rozmazává se to po celé kastli
Ty dveře se mi líbí takhle asi to taky udělam jinak jsme tak nějak ve stejné fázi :) ty máš defíka od libora z KV? 8)
(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
Já ho mam taky od libora no :lol: ale mam na něm hrozně práce ty plechy byli hrozně přilepený :x
(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
Pěkný snad mi to tak bude taky takhle pěkně vypadat :tleskam: někdy si dáme výjezd 110tek :lol:
co jen 110tek šmejde...já jsi dám jen discovery :))) moc pěkná kašna... jsem zvědav na výsledek...
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
Naposledy upravil(a) BAXAN dne 11.11.2012 13:34, celkem upraveno 1 x.
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3