Pneusky oproti zakladnim jsou o 1000% lepsi ALE ta nesmirna osklivost a nonscale faktor se jim proste neda odeprit :-I ... neni to sice dokonalost ale 7b z 10
přesně..nejhorší je, že je to jen začatek...ALE ono to má i své výhody...kupodivu :-D ...se tak zakoukam na svoje Pajero a řeknu si "hmm tomu by slusela krasna nová záhrádka..,nebo by to chtelou koupit ten krásnej přední nárazní...jo no a co světla? :-p " a pak se podívam na tenhle soupis zděsim se a ušetřim :FINE: :-D
Určitě nepočítat!! To by mně trefil šlak, o manželce nemluvě (vůbec neví, kolik jsem do svých aut vrazil). Na prvním Defovi mám stejný pneumatiky jak ty a jsem s nima spokojenej a vzhled... zvykl jsem si.
LR Defender 110 USW - CC01 LR Defender 110 HCPU - CC01 LR Defender 90 pick-up - CC01- ten je dcery Wrangfender na Axialu- ten je syna užofka Samurai made by Balů - JAPANES RUM trial tým v sezóně 2016 celkové 3. místo!!!
no, mohl si to fiknout víc , ale zase na druhou stranu eště žes to fiknul a tím si přestal mít strach něco fiknout :mrgreen: :tleskam: , časem ti to řezání přestane vadit :BYE: