Cosi mi přišlo poštou, tak jsem cosi zkusil no a cosi je to celé jakési velké ... :mrgreen: no je mu to nějaké těsné, ale kuchat ho nebudu, raději upravím Dingo na požadované rozměry
No drhlo to jak prase, takže žádná sláva a servo taky nebylo vyloženě v nejlepší kondici :mrgreen: a začal jaksi haprovat regl, se z těch problémů nevykopu ty vole :roll: :lol:
Já s 2,2 na Broncu taky problém s vypínáním réglu ten Robitronic má jen 1 ampér bec.
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
No to já vím, tak se to teda potvrdilo. Ale ono to vypínalo i běžně na rovince, kdy byla v podstatě minimální zátěž a kolikrát docela trvalo než to naskočilo - 5x ON/OFF .... takže asi dovybavit externím becem :roll:
Tah tyhle kola a jen BEC 1A je fakt málo - sám to mám bohatě otestované - čili tedy externí BEC je nutností - bohužel. Já nechápu že do tohoto reglu nedal výrobce alespoň 2 A !!