Kolardo píše:ale jo smějte se... a házejte sem další vaše dedukce... postavte si sami hasičský modelpouze z nových komponentů a pak se můžem bavit o tom, na kolik vyšla stavba...
Chlapče , neni model jako model ..........

Kolardo píše:co je tu? pořád se do mě navážíte... ... to je normální? tak proč nepíšete i o těchto lidech?
Proto , že ty prudíš tady a neboj se , že se nestaráme i o tobě podobny ......... to jsi sám před chvilkou viděl na TamkaForu , kde ses zase objevil , když tady dostáváš kartáč ........
Kolardo píše:krom toho, kdo tu mluvil o 10L BARELU?... a ještě se vrátím zpět k mému FAKE inzerátu... já jsem psal, že je prodaný? co je to zase za výmysli?
Doslovně jsi chlapče napsal než jsi vymajznul ....... "mám vás u prdele , už je to prodaný" ......
PS: proto si se objevil na Tamka Foru , abys mrknul , jestli tam ten inzerát není obnovenej .. jasný :OK:
Kolardo píše:fuckbugu? ehm? kolik ti je? to jsem dělali v sedmé třídě, že jsem z nějakých slov tvořili slova, která nemají smysl... myslíš asi že jsi zajímavej ? já celou dobu píšu pravdivě, nevím proč si ze všeho děláte prdel a berete všechno na lehkou váhu?... prostě píšu všechno tak jak to je... nemám potřebu si vymýšlet... to jen tady někteří hledají problém tam, kde není
Fuckbook jsem zde nahodil já a myslím že nejen já, ale i někteří další tak výstižně označují jeho úroveň .......
No a zbytek citace no coment .......... poznali tě myslím všichni dostatečně ......... ty kterej vyfotíš kdejakou nedodělanou sračku a fotky hned prezentuješ , že bys nenafotil a nepochlubil se takovými skvosty .... třeba na Fuckbooku ?? Tomu nevěřím....
nevěřím .....
nevěřím .....
nevěřím ....
NEVĚŘÍM