Bylo to asi takhle dopekly se buřty a začalo se to rozcházet a Michal uviděl výjezd a bylo hotovo. Padlo slovo výzva a už byl cejtit ve vzduchu průser. Michal vyrazil tu výzvu zdolat a já se řadil dole pod kopcem, ale jen jsem se rozjel došla mi baterka asi zásah ze shora, jinak bychom tu nápravu měly nejspíš zlomenou oba :-D . Já měnil baterku za zvuku vytočeného motoru v rytmu 3s a občasných ran. Na chvíli jsem sklonil hlavu abych zacvakl zpátky sponky a když jsem jí zvednul Michal už šel dolů a bylo vymalováno, naštěstí se vozí i náhradní obaly ;-) Ládo neporazil, já šel pro kluky ať počkají a ten výjezd byl takový nakopovající a touha dojet bez poruchy byla větší než moje ego :-D ale nikdy by mě nenapadlo že i tohle se dá zlomit
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Věřím že tě Tom jednou na expe ve výzvách dá, on se ten kluk nezdá ale je to neskutečný srdcař a bojovník ;-) Jako vlastně asi polovina z nás :-D Mám asi slabší chvilku ale jsem za vás všechny z BB a PREATT hrozně rád :oops: Na každé akci si zablbneme do sytosti, smějeme se až se popadám za břicho :-D Vždycky když si na nějakou tu akci vzpomínám, mám úsměv od ucha k uchu. Jsou to mazce které si člověk uchová v hlavě do konce, než přijde vypínač a i přesto si myslím že i tam někde hodně dole stejně pořád budu jezdit s RC :-D
Michale není všem dnům konec a já jsem v tuhle chvíli rád i za to že s tou tvojí bestii dokážu konečně udržet krok. Zatím mě to auto vždy spíše při expe nasralo, ale konečně funguje tak jak si představuji, ještě ty ruce a už se nevyspíš :-D . Náčelníku krásně shrnuto, za mě taky bando díky za vše a doufám že budeme ještě dlouho drandit v Brdech, likvidovat auta a zdolávat výzvy, jsme dobrá parta postižených :OK:
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
Tome ja věřím ze to jednou dokážeš :-D jen ty ruce trochu zklidnit a budeš tam . Ja sem rad také ze se našla další banda která to ma v hlavě srovnané na stejnou vlnu :-D
...říkal jsem si, že by nebylo špatné udělat 48hod expedici. Někde kde je v blízkosti restaurace 5-té cenové. Tam bysme udělali post-briefing, teoretickou přípravu na druhý den a tak. Prostě samé důležité věci. Utužili bysme kolektiv a to je přece žádoucí. :-D (ibuprofen, česnečku v prášku a gastrogel sebou)
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel