Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

Martine, mas to auto fakt brutalne vysoky, je to parada, pikap je asi jedina volba, kdy to nevypada az tak debilne. Jen - pri krizeni ty kola opravdu sahnou az tesne k blatnikum?? Pokud ano tak palce nahoru, pokud ne tak boudu dolu!! Ukaz! :-)

... A u navijaku to mas hezky cisty, platicko, vocko... Hezky to mas...
poschlmartin
Píšu hodně

Mira píše: Pokud ano tak palce nahoru, pokud ne tak boudu dolu!! Ukaz!

Obrázek
Obrázek

auto když dostalo boudu, malinké úpravě se ještě podvozek nevyhl. Auto šlo o cenťák níž, a dostalo měkčí pružiny na předek. Mělo předtím takovou divnou tendenci se převracet. Tenhle přejezdovej úhel je postačující, ale krabička Camelek už se tam nevejde :-D Teď tak krátký Chesterfieldky.

Obrázek

A boční náklon teď taky slušnej. Při větším už se začíná odlepovat zadní kolo, takže trakce jen na tři a to je v trialu zásadní ztráta tolik potřebné adheze....

Obrázek

S křížením už jsem na tom byl i lépe, Camelky se pod moje bejvalé taky vejdou, ale bylo takés akés neobratné a agresivní a taky bylo dost dlouhé. Byl to takovej nezastavitelnej MAMUT mezi brankama. Zatímco auta co se hrnula na bednu měli vlastnosti spíše ještěrek! Letos s ním pojede Toník (ten můj nejmladší kluk) a tak bude o zábavu postaráno. Ten stejně nemá vítězné ambice, co by taky v 5ti letech nechtěl. Hlavně se (doufám) naučí u ježdění přemýšlet a začne mu to konečně trochu vycházet.

Obrázek
Mira
Veterán fóra

Spoluobčané města Rudolfova. Nemohu již sám déle nést břímě lidové spravedlnosti. Doba pokročila, svět se mění a mění se i lidské vztahy. Od vás, souobčanů, dostávám mnoho podnětů a protože sám jsem stále velmi aktivní stran rekognoskace prostředí, mé síly již tomuto nestačí, nedokáži vyhovět všemu.
Proto jsem se dostal k myšlence vytvoření sdružení, sdružení nás, uvědomělých občanů města Rudolfova. Jste energičtí? Máte dostatek času k vysedávání za oknem, vedete si pečlivé zápisky o dění ve vašem okolí, dokážete pravidelně aktualizovat uváděné informace? Pak jste to právě VY, komu patří má výzva. Myšlenka sdružení pomůže v utřídění informací, sám dobře poradím, které je třeba správně využít. Ještě než započne samotný nábor, předesílám, že si myslím, že jsem nezpochybnitelným kandidátem na post předsedy organizace a toto dále přeneseme v praxi dohodnutou formou vedení - tedy předseda a zbytek.
Pečlivou spoluprací dosáhneme komplexního zmapování situace na celém území Rudolfova, a přiznávám, ambice jsou i za jeho hranicemi. Použitím vhodné matice, kterou jsem sám vypracoval, lze pak jednoznačně určit problémové lokality a pečlivý sběr a správa dat umožní zaměřit pozornost dokonce na konkrétní živly.
Pamatujte, žádné téma není tabu! Naopak! Je velmi důležité neomezovat se v rozsahu mapování na dílčí skutečnosti, je třeba dívat se na situaci pěkně zeširoka. Dám příklad - pozorovaná osoba jde, podle zavedené tradice, která souhlasí se zápisem z minulých dní, v šestnáct hodin deset minut SELČ před oknem zleva doprava. Poté se vrací, pohybuje se ve výhledu zprava doleva - ale nic nenese! Jaké to zbytečné chození sem a tam! Někdo by tomu pozornost nevěnoval. Mávl by nad tím rukou, ať si chodí, byť zbytečně. Takové ale nehledáme. To je právě moment, kdy je třeba věc posoudit jako celek, nestydět se, upozornit na ono popocházení a rovnou pozorovat širší souvislosti. S kým se stýká? Kde se vůbec vzal? Čím topí? Čím kouří? Nebo dokonce někde podkuřuje??
Cvičené oko pozná hned, která bije. Na toto téma jsem si připravil přednášku u příležitosti prvního setkání spolku; dojde k zápisu interesovaných členů a vyřazení těch, kdož na výzvu sice reagovali a přišli se ucházet o členství, ale na situace podobné příkladu již reagovat schopni nejsou.
Myšlenka sdružení v organizaci má největší sílu právě zde, neboť mé dosavadní pokusy o řešení dílčích námětů troskotají právě na prostém faktu osamocení. Odhodlání a opakovaná verbální i písemná aktivita již dnes nestačí.
Je ale naprosto zásadní se tomuto nikdy nepoddat a neustoupit za žádnou cenu! Vždyť také neustupuji, dál hledám řešení - tedy vyzývám vás podruhé, bdělí občané Rudolfova, spojme se v jednotu, věřím, myslím si, zkrátka vím, že nejsem sám.
Vaše lidové sdružení Informovaní Všeteční Občané.
Fanda 9
Píšu hodně

nezainteresovanému to asi nic neřekne,ale protože jsem obeznámen s problematikou,tak dávám palec nahoru,zasmál jsem se :OK: :-D Jen tam ke konci hrozně vyšumí to I-V-O a to je škoda,chtěl by to nějak zvýraznit.Ale dobrý,fakt dobrý :-D
BTW-Martin se tady snaží,fotečky,křížení,auta div nemají vyndaný kyčle,tedy poloosy jak se snaží,a ty to takhle přebiješ :-D
wolff
Píšu strašně moc!

:-( :-( 8o :NO: :NO: :-p :-p
Mira
Veterán fóra

Hele jak si rek, freekec. A martinovi jsem to pochvalil pro duraz nadvakrat.

:-D no tak je to obecna teorie sousedskych vztahu. Ja nevolal zastupitelum na ourad, abych ho udal, tak at si to sezere sam. Akorat se bojim, ze se mi do ty organizace zacnou lidi hlasit.
poschlmartin
Píšu hodně

Dovedu si domyslet. Akorát (chápu-li správně) pojmenování bych se vyhl, ale je to velmi elegantně podáno. Proto bydlím takříkajíc na samotě a je klid...

Ladím si ty svoje malý offroady, seču trávu, chovám králíky, kozy. Procházím se po lesích, spravuji domeček jakož i širokodaleké okolí, vyháním potencionálně problematické živly, protože TO JE MOJE VESNICE, MOJE CESTY A MOJE LESY, JO A MUJ POTOK!!! JO A TAKY MUJ RYBNÍK! A politická situace, stejně jako spousta věcí okolo mi šumák. Se státem si naše finančně-právní vztahy vyřizujem dle běžného řádu, jeho pravidla a normy musím ctít a dodržovat, o čež se snažím.
Když někdo něco potřebuje, rád pomohu, přiložím ruku k dílu či příležitostně obšťastním obyvatele jiných obcí, spolků či rodin svou přítomností, radou či poučením...

Přeji Vám též spokojené žití, neboť ten pán čtvrt kilometru daleko, co v létě když jsou stromy zelené není ani vidět, TO JE MUJ SOUSED! A to je to co mám rád, ten klid, sousedka... EHM, NO, chápete, chtěl jsem říc manželka :-D :-D :-D
Fanda 9
Píšu hodně

tak jsem to konečně stříknul,venku krásně,ani jsem nezatápěl a fouknul to venku.Ráno byl na poradě o barvě u Wolffa a protože jeho nejoblíbenější film je momentálně" Fifty Shades of Grey ",tak výběr byl jasnej :-D Lexanka nejdřív obstříknutá sprejem na lexan a pak pár slabých vrstev běžný barvy na auto(sprej),a vypadáý to pěkně-a drží to pěkně(zkoušeno na odstřižcích kastle).Přestože použitý lesklý odstín,tak tím že to naprášíte ve víc vrstvách tak to ve finále tak lesklý není.Jsem se musel pochlubit :OK:
BTW-zítra bych dal tu Hlubokou,Wolff tam má údajně nějáké to"místečko"tak můžem vyzkoušet.
Mira
Veterán fóra

Tak s sebou popadni chasera s mekejma pruzinama a hlavne tim zavesnym systemem...
Mira
Veterán fóra

Kdyz muze lakovat Fanda lexan, muzu ja lakovat abs. Pratele, urizl jsem svyho prvniho defa a reknu vam, kdyz otacite v ruce tu kastli devadesatky tak se proste samo dostavi nutkani ji riznout :-D

Je to asi jako kdyz po precteni Kdo chyta v zite dostanete chut zabit Lennona :-D

Obrázek

Obrázek
poschlmartin
Píšu hodně

Ten defíkl to je 14tina jako RC trucky??? Nebo 16tina velikostí jako bruder??? Nebo ta fotka tak klame...

A ještě všeobecný dotaz, koukali jste někdo sem ? ? ?http://www.rc4x4.cz/topic14518.html

By vás to nelákalo?
Fanda 9
Píšu hodně

hele já jsem pro každou akci,jen žena straší že první pěkný víkend po Velikonocích jedem na návštěvu nach Regensburg,tak aby to nevyšlo na tenhle 8o jinak kdyby nejel jen já a Wolff,tak se rád zůčastním :OK:
poschlmartin
Píšu hodně

Nu já bych jel, Matěj a Tonda tedy logicky asi taky ;-) Což nám na složení týmu bohatě stačí! S termínem ještě nemám jistotu, ale na konci měsíce už to vědět budu. Takže do konce registrace asi poho.

Jak zbytek rodiny netuším, ale asi bychom celá rodina víkendo-pobytově do matičky Prague ať si to užijeme se vším všudy...
Mira
Veterán fóra

Obrázek
poschlmartin
Píšu hodně

Ještě že tam ten papež nestál :ILL:

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“