Chlastat budeme potom. Teď je třeba dát do kupy dráhu :-) Já měl dnes volno, bylo hezky, tak jsem rozhodl, že opráším kolec a nářadí :lol: Jak jsem od léta na dráhu nešáhl, tak jsem zjistil, že to je i dobře. Za 4 hodiny jsem překopal hodně překážek a měl jeden nápad za druhým :idea:
Připravil jsem pořádnou cestu k chlazení v řece, když už tady padnul ten chlast :-D

Vyčistil brod a okopnul motokros + vyhloubil za stolicí ještě hlubší díru. Za sucha to bude asi zajímavé.

Dále jsem z holého kopce u serpentýn (kluci ví) vykopnul asi 80 cm dlouhou asfaltovou desku. V okolí posbíral další kusy a udělal parádní překážku. Ta bude super ze všech úhlů. Jsem na to sám zvědavý. Já měl dnes model sebou, ale bavilo mě dělat, že jsem ho ani nevytáhl.

Jenže u serpentýn byl ve výjezdu další kus asfaltu a stejně tam neslušel, tak jsem ho vyndal a nahradil kameny. S tím asfaltem to šlo i blbě vyjíždět a tohle ten výjezd pěkně rozšířilo.

A úmyslně jsem tam nechal víc spár na branky. To je při stavbě důležité. Na prd je když je super terén a nejde nikam píchnout branka :roll: Tohle dává o dost víc možností.

No a tady je asfalt a serpentýna pohromadě. Serpentýna to je, protože to jezdíme od toho vrchního kamene uprostřed fotky. Na něm se točíme přes nášlap na ten plochý a to samé následuje dole a může se hned vyjet zpět nahoru :-D Škoda, že na fotce není auto. Samotné se to zdá malé a velikost klame. Na této fotce je vidět, že obojí není žádný med na výjezd :lol:

A jako poslední jsem okopal celý kopec na nové části dráhy. Dnes jsem měl nějakou schodovou a schody jsem udělal i zde :lol: Jinak celé jsem to o dost rozšířil a udělal ty boule tak aby se dali jezdit také ze všech stran.

Zde 3 fotky celku.

Ke konci na mě vykoukl ještěr 8o Byla nějaká zmrzlá a pěkně pózovala a i mám pěkné slowmotion jak se plazí :wink: