tomyprodejcz píše:...jednu z nich klidně věnuji podotýkám...
Díky za nabídku, ale věnovat ji nechci. Potřebuju něco koupit, o prachy zas až tolik nejde - samozřejmě máme taky svoje limity, zadarmo to nechci, ale něco s pamětí - o to jde! Tonda má svýho axíka, pak auto na běžný blbnutí na všude a teď se zbláznili do rally. Takže to už je potřeba něco lepšího. Smůla je že mu nemůžu dát svojí blbuvzdornou, protože v jeho malých rukou je po chvilce ježdění komplet rozštelovaná, to ty čudlíky kolem volantu a na palci a ke všemu je to levák. A zase něco drahýho - to mu nesvěřim. Možná ho neznáte, ale na co šáhne to rozebere, rozešteluje nebo alespoň rozbije. Ani za to nemůže, tak nějak to má už od malička, nejspíš je to v genech - asi po mamince!
Ale kdyby se někomu vysílačka s pamětí doma válela nevyužitá, zájem o odkoupení by byl. Preferuji nějakou genezi flysky (máme s Matějem modelcrafty GT3 a GT3.2 a naprostej luxus). Kdyby někdo potřeboval nezmara, doporučuju. Přijímač zas tolik neřeším, mám nějaký v záloze - všechny kompatibilní s flysky GT2, GT3, axial a tak porůznu.
K dobru přidám něco ze života, to je tak měsíc - peláším si z práce i s manželkou, ještě nakoupit a protože už skoro noc, hurá domu. Zhruba po 5 km divnej rachot, auto za náma šlo na brzdy, zastavim, auto nás předjelo a nikde nic. Na střeše všechno přikurtovaný, nic nechybí.
Druhej den dopoledne vykládám auto a vyndám podvozek šorta, kastle nikde...? Že ona tu boudu ze sedaček dala na střechu a ten zvuk byla ona. Nu - celou noc venku, třebas jí ještě najdu. Tak jsem před obědem jel hledat kastličku. Jaké překvapení když jsem u krajnice jako první našel lipolku, a divné, celkem lehce identifikovatelné torzo držáku tužkových baterií. Ale z čeho??? Po nálezu několika zničených tužkovek který používám jsem měl hodně nepříjemnej pocit, Začínalo mi bejt jasný proč ta kastle vydržela nahoře tak dlouho, byla dobře zatěžkaná. Je to tak, po 25 metrech (odkrokováno) jsem našel i svojí vysílačku, otřel od rosy a kromě několika škrábanců vypadala v pohodě. Nárazem vypadly baterky i s boxem a ona se dlooouho kutálela travou. Podstatný je že jsem jí našel i s ostatním po takové době přímo vedle velmi frekventované silnice. Ve finále jsem našel i kastli šorta, byla na druhé straně cesty tak deset metrů v lese ve velmi žalostném stavu. Tu pneumatiky projíždějících aut pořádně prověřili...
Ale ve finále dobrý, vysílajda jede bez jakýhokoli problému dál. Že jsem s ní X-krát zmoknul, že jí trápil mráz i vedro, ale dokáže přežít i ve volné přírodě.
Vřele doporučuju!
Přijímače kompatibilní s flysky, HK, carson, absima... Prostě do tří stovek rozjedeš další auto.