tomyprodejcz
Píšu hodně

Re: FreeKec Brdské bandy

Jak to tak čtu jsme všichni stejní kuchyň byla moje nejlepší Rc dílna plná nářadí :-D :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
Josefh
Píšu hodně

když už jsme i té "modelařiny". Elektro nikdy nebylo mojí milkou a dodnes si pletu + a - kabel. Ale přežívám. :-D
Když mi bylo asi 10, tak jsem dostal zaručenou informaci od kamaráda asi ze 4té třídy, že se dá udělat snadno barevná hudba. Z těch starterů v zářivkách. Nelenil jsem, někde jsem je sehnal a dal jsem je do serie na přeskáčku startér a žárovku.
Vypadalo to příšerně a moje máma se ptala, jestli je to bezpečné. Ujistil jsem ji, že ano a že vím co dělám. :-p
Vrazil jsem to zásuvky a ten plamen, který z ní vyletěl jsem do tý doby ani nikdy potom neviděl.
Nejen že jsem vyhodil pojistky v bytě ale v celé 4bytovce. Máma mi dala takovej lepanec, že mne hrátky s elektro na hodně dlouhou dobu přešly.
(...ach to byla doba)
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
maztekk
Veterán fóra

:-D Kokám že každý z nás byl takový malý kouzelník :FINE:

Tome a Zdendo, super fotky a když jsem jel v neděli do Roztok bylo tam jedno velké ledové pole ale zase z Brumlou jedna velká prča ;-)

Pánové neválí se vám doma někomu zbytečná vysílajda s přijímačem? poschlmartin shání pro kluka k vánocům, kdyby byla i na víc modelů, byl by radostí bez sebe :-)
tomyprodejcz
Píšu hodně

Láďo jediné co mi tu navíc leží jsou tyto dvě vysílajdy http://www.mz-racing.net/ax24206-axial- ... prijimace/ , jednu z nich klidně věnuji podotýkám že mají něco za sebou a nemají bohužel pamět na více aut ale jsou funkční, stačí si říct ;-)

A děkuji za pochvalu fotek, ještě dnes se usmívám když si vzpomenu jak to bylo super. Tedy až na to náledí ale touha jezdit autíčkem po lese byla větší než to vzdát :-D
Josefh
Píšu hodně

Láďo

já nemám žádnou volnou, naopak řeším další/novou.

P
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
Axial Bomber
poschlmartin
Píšu hodně

tomyprodejcz píše:...jednu z nich klidně věnuji podotýkám...

Díky za nabídku, ale věnovat ji nechci. Potřebuju něco koupit, o prachy zas až tolik nejde - samozřejmě máme taky svoje limity, zadarmo to nechci, ale něco s pamětí - o to jde! Tonda má svýho axíka, pak auto na běžný blbnutí na všude a teď se zbláznili do rally. Takže to už je potřeba něco lepšího. Smůla je že mu nemůžu dát svojí blbuvzdornou, protože v jeho malých rukou je po chvilce ježdění komplet rozštelovaná, to ty čudlíky kolem volantu a na palci a ke všemu je to levák. A zase něco drahýho - to mu nesvěřim. Možná ho neznáte, ale na co šáhne to rozebere, rozešteluje nebo alespoň rozbije. Ani za to nemůže, tak nějak to má už od malička, nejspíš je to v genech - asi po mamince!

Ale kdyby se někomu vysílačka s pamětí doma válela nevyužitá, zájem o odkoupení by byl. Preferuji nějakou genezi flysky (máme s Matějem modelcrafty GT3 a GT3.2 a naprostej luxus). Kdyby někdo potřeboval nezmara, doporučuju. Přijímač zas tolik neřeším, mám nějaký v záloze - všechny kompatibilní s flysky GT2, GT3, axial a tak porůznu.

K dobru přidám něco ze života, to je tak měsíc - peláším si z práce i s manželkou, ještě nakoupit a protože už skoro noc, hurá domu. Zhruba po 5 km divnej rachot, auto za náma šlo na brzdy, zastavim, auto nás předjelo a nikde nic. Na střeše všechno přikurtovaný, nic nechybí.
Druhej den dopoledne vykládám auto a vyndám podvozek šorta, kastle nikde...? Že ona tu boudu ze sedaček dala na střechu a ten zvuk byla ona. Nu - celou noc venku, třebas jí ještě najdu. Tak jsem před obědem jel hledat kastličku. Jaké překvapení když jsem u krajnice jako první našel lipolku, a divné, celkem lehce identifikovatelné torzo držáku tužkových baterií. Ale z čeho??? Po nálezu několika zničených tužkovek který používám jsem měl hodně nepříjemnej pocit, Začínalo mi bejt jasný proč ta kastle vydržela nahoře tak dlouho, byla dobře zatěžkaná. Je to tak, po 25 metrech (odkrokováno) jsem našel i svojí vysílačku, otřel od rosy a kromě několika škrábanců vypadala v pohodě. Nárazem vypadly baterky i s boxem a ona se dlooouho kutálela travou. Podstatný je že jsem jí našel i s ostatním po takové době přímo vedle velmi frekventované silnice. Ve finále jsem našel i kastli šorta, byla na druhé straně cesty tak deset metrů v lese ve velmi žalostném stavu. Tu pneumatiky projíždějících aut pořádně prověřili...
Ale ve finále dobrý, vysílajda jede bez jakýhokoli problému dál. Že jsem s ní X-krát zmoknul, že jí trápil mráz i vedro, ale dokáže přežít i ve volné přírodě.
Vřele doporučuju!
Přijímače kompatibilní s flysky, HK, carson, absima... Prostě do tří stovek rozjedeš další auto.
Obrázek
maztekk
Veterán fóra

Tak to je mazec Martine, ty vozíš normálně modely na střeše 8o :-D Přeju ať něco seženete.
haiso
Píšu strašně moc!

hele chlapí nemáte někdo doma malej volantík do Honcha k mojí řidičce ? :-D :-p doma mám už jen velký z Wraitha a ty maj průměr cca 45 mm ale to uz je moc :HOPS:
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
Mara
Přispěvatel

haiso píše:hele chlapí nemáte někdo doma malej volantík do Honcha k mojí řidičce ? :-D :-p doma mám už jen velký z Wraitha a ty maj průměr cca 45 mm ale to uz je moc :HOPS:
Malý volantík mám,ale půjde asi do Cheera až bude interier od Proline ;-)
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"
maztekk
Veterán fóra

To je dobré vědět Máro, zkusím se po něčem mrknout Rosťo ;-)
Josefh
Píšu hodně

Kucí

tak já to 30/12 nedám, to se nedá stihnout. Budu tč v Budějicích, (nebo na cestě do Phy). Budeme s klukama honit on roady po pokoji.
:-D
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
Axial Bomber
gweck
Častý přispěvatel

Doufám tedy, že někdo pojede, chystám speciální, silvestrovský skejlový doplněk, tak by jste přišli o veliký zážitek :FINE:
tomyprodejcz
Píšu hodně

Měl bych taky dorazit ;-) scale překvapení :-p jsem hodně zvědav co to bude tipnu si automatický opékač buřtů na 6 a více kousků :-D
Mara
Přispěvatel

Já už mám zaznamenáno v kalendáři a se mnou další dva nováčci od nás ;-)
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"
haiso
Píšu strašně moc!

Chosé seš Homolka ? :-I :-D
...bude vyhlášení umístnění 1/2/3 historicky prvního ročníku BBT ;-)
jinak ja tedy jedu :-D :-D
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82

Zpět na „Brdské lesy“