"Najlepšie" na tom je, ako som teraz čítal, že stále sú tam ďalšie a ďalšie zemetrasenia o sile 4-7 Richtera... :/ A v tak rozbitom stave, ako je tam teraz, stačí aj tých 4-7 stupňa na ďalšie obrovské škody...
To musí být šílený... je to smutný, no... :o :? Si řikám, jak by to asi vypadalo, kdybych takhle natáčel a klepal s foťákem... Ale když se takhle klepe všechno, je to hrozný... :x
Potřeboval bych poradit na liquidu mají skladem jeden pár pneušek a já potřebuju dva. Od 20 února žádna změna co myslíte naskladní to nebo mám prostě brát jenom jeden pár ??? Já zas dlouho čekat nechci protože od 1.4. mají zavíst to CLO tak abych to ještě do tý doby stihnul poradil by mi někdo ?? :|
Pepe CC-01-Pajero fr. 2,4Ghz http://jobik8.rajce.idnes.cz JEEP Wrangler YJ Stavba: Land Rover Discovery III ... (OO=[][]=OO)
já už sem se díval a mají tam tak nízké poštovné že to uděláme tak jak jsme chtěli poprvé, první objednáme ty 2 a až doberou tak ty další 2......oni jak nebudou mít ani jednu tak to zas rychleji dokoupí (doufám) :-)
Sem dneska kolnul sousedovi a slovo dalo slovo, takze sme asi po 2 letech zase vzali kridla a sli sme zalitat. Parada, sice mi to prislo, ze to tak nejak uz nemam v ruce, ale zalitani bylo perfektni.
Uz to preci jen chtelo trochu zmenu od tech aut... :mrgreen: