salvatore píše:Protože regulace DSYS mám rád a nedám na ně dopustit, tak to tady sleduju. Ovšem diskutovat o tom už nehodlám. Např argument "každý není elektrotechnik" mě fakt dostala. To je to samý, jako když si u nás někdo koupí vrtulníček a dožaduje se servisu. Kde je nějaká modelařina do pr...
Každopádně je zajímavý, že problém mají víceméně pořád ty samý lidi. No není to zvláštní?
Boříku: Máš můj obdiv.
Reknu to asi takhle, dsysy sem si taky kupoval a byl s nima spokojenej, ale po tom co mi 1) prestal jit v zime a za 2) nestiha motor protoze se na expedice nehodi uz s nima tolik spokojenej nejsem. Kdyz uz narazis na tu modelarinu, tak po mechanicky strance si zvladnu prevaznou cast veci opravit, ale elektru tolik nerozumim a proto bych jako vice lidi uvital kdyby na reglu bylo psano treba ke kterejm motorum se hodi a nebo ze neni vhodnej na expedice. To si myslim neni pro vyrobce takovej problem a potom si usetri spoustu reci od lidi co si ho koupili a on jim nefunguje jak by mel. S tou zimou to chapu, chyba se stat muze a bezplatne to opravi, ale to s tema motorama mi vadi. Mohl sem si na zacatku koupit tu 90 a byl by svatej klid, ale zacal sem s 54, tak sla v pohode a ta 56 uz tak v pohode neni.
Osobne si myslim, ze kdybych na zacatku vedel, ze musim koupit tu 90, tak si 3-4 stovky priplatim na graupnera a mam vodotesnej regl s brzdou a daleko vetsima proudama a jinym pristupem k zakaznikum. Takze jestli se pan vyrobce neboji toho ze by nekdo uvazoval stejne.