Tak můj první plán byl taky plastovou trubku na fender. Ale udělal jsem to pak takhle. Ono až to bude v barvě, tak to bude zase úplně něco jinýho. A ta 3mm tyč co tam mám nevaží o nic víc, než ta mosazná 4ka co tam máš. Řešení a možností je samozřejmě plno. To tvoje je takový decentní, pěkný. Já hlavně zkouším, co si můžu se svařováním a uhýbáním trubek dovolit. :wink:
Další krasavec z Tvojí dílny,moc šikovnej,výfuk super máš to celý moc pěkný :OK: Řekl bych až budu velkej taky to chci umět,ale mám 180cm a 45 let a furt nic :mrgreen: P.S.Pěkná rezerva 8)
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Dneska proběhl nečekaný ani nijak neplánovaný test v Mrakolandu. Jak jsem předpokládal, na Trial napoužitelný, ale alespoň jsem otestoval podvozek. Jediný problém byl s unašeči, který se protočil v disku..
Včera jsem ještě na rychlo prohodil koncový díly zadní nápravy za ty pevné bez spojovaček. Zase o krůček blíž :) Každopádně je auto zase rozebraný a budou se svařovat další blbosti na rám. :)