zila70
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: *** OFF ROAD 1:1 ***

Wendis píše:Tak uz nechte ty debilni debaty o lesich :-D chodim hledat detektorem a prolez jsem toho uz hodne a kolikrat vidim takovej humus co jsou lidi schopny udelat.....stejne se nic nevyresi.lidi prasata zustanou a s tim neudela nikdo nic.kam se sere off na lidi jako takovy....

Wendis,chodis-hledas?
Jeeeee ja o tom premyslim,ze bych poridil nejakej a trochu se chodil vetrat,bys me mohl zasvetit a mohli jsme vyuzit to ze se dostanem Diipem vic do lesa:)
Taky se nechci unavit hned na zacatku:)
Wendis
Veterán fóra

Ted se k tobe chystam tak dame rec :-) :-)
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
zila70
Píšu hodně

Wendis píše:Ted se k tobe chystam tak dame rec :-) :-)

kdy?
Wendis
Veterán fóra

No nevim az bude cas tak se ozvu spechas na to ? :-)
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
Mira
Veterán fóra

ty voe qinzy ty si normalne kokot :-D ja sem se te vlastne zastal, kdybys to cet poradne. blbe, ja studoval na VS pozemkovy upravy, celkem dobre vim kde se nase lesy vzaly, jak v nich funguje voda, co louky, meliorace, co se k cemu pouziva. souvislosti jsou tri prdele. ty nemas ani ZS :-D a lesy fakt vysazeny v nejakym sponu jsou a krom zminovaneho boubina jsou v tech posranejch radach dokonce i v narodnich parcich, i tam se totiz normalne tezi a celej les je tomu prizpusobenej. umele. staleti. to, ze sis toho nevsim, pripadne mate v lesich bordel, kdyz nemaj pana, neznamena ze to tak neni. ja tu sice casto mivam divoky kecy, ale dycky vychazim z toho, co sem uz videl, na co sem si sahl nebo na co mam papir, kde kulaty razitko stvrzuje, ze to vim :-D abych ty svoje vylevy mohl nejak obhajit. neser me spunte.

az si to ten votroubek precte tak to nekdo smazte, vazne to neni ofroud a do freekecu to psat nebudu.
zila70
Píšu hodně

Wendis píše:No nevim az bude cas tak se ozvu spechas na to ? :-)

neeeeee
QuwinZZy-_-
Přispěvatel

Já vím že jsi si mě zastal ja jen říkám že je hovadina že všechny lesy jsou uměle vysázeny :OK:
Jednou Mercedes=Navždy BMW

Nanda NRX10 Fiat Abarth 124
MF-01x Suzuki Jimny- ve vývoji
MF-01x Suzuki Jimny- offroad

Z donucení si už ani podpis udělat svůj nemužu.. :(
rc-vitek
Píšu hodně

Míra má pravdu, samo od sebe roste opravdu jen minimum lesů, třeba Orlické hory byly do odsunu německých obyvatel po 2. Světové válce z velké části holé a na místě dnešních lesů a luk byly pole. Po odsunu sudetských němců je najednou neměl kdo obhospodařovat, tak se zalesnili. Podívej se na dobové fotografie. To stejné hřebeny, ty holé být musely už kvůli Čs. Opevnění, pač kdyby byly bunkry v lese byly by úplně na houno. Musely na sebe navzájem vidět a krýt se. Takže tam taky bylo holo, dnes je to zalesněno, až na pár míst kde je porost utvořen kosodřevinami ale už tam občas nějakej smrček vyráží. To byl jen takovej delší příklad lesů v OH, ale pouze těch ve kterých žiju já teď. Ta historie lesú je mnohem pestřejší díky sklářství které tam probíhalo a skláři taky dost lesů vymlátili a znova vysadili, ale to je jinej příběh.
Mitsubishi Pajero - CC-01-doladěný k obrazu mému
Wendis
Veterán fóra

Martine ja budu potrebovat prevodovku,rozvodovku nejaky kardany abych rozhejbal to holky jk ale nejdriv musim neco vydelat abych to mel cim zaplatit :-D az pak pojedu k tobe tak vezmu klacek sebou :-)
SCX10 HZJ 75 pickup
TRX4
Yokomo DPM
Yokomo YD2
Axial Yeti Score
zila70
Píšu hodně

Wendis píše:Martine ja budu potrebovat prevodovku,rozvodovku nejaky kardany abych rozhejbal to holky jk ale nejdriv musim neco vydelat abych to mel cim zaplatit :-D az pak pojedu k tobe tak vezmu klacek sebou :-)

ok:)
Číža
Častý přispěvatel

nějake to víkendove offroudeni :FINE:

Obrázek
Obrázek

školení před jízdou:OK:
Obrázek

a jedéém:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

kdby to nekoho zajimalo tady jeste dalsi fotos: Jeep Academy
https://www.facebook.com/RCAdventureScaleTrophy/?fref=ts
#RTRCZ
C3 JEEP J7
Axial SCX10- II JEEP
MST T-REX JEEP
CC-01 Mitsubishi Pajero
https://www.flickr.com/photos/137013544@N06/
minotaur
Veterán fóra

QuwinZZy-_- píše:Já vím že jsi si mě zastal ja jen říkám že je hovadina že všechny lesy jsou uměle vysázeny :OK:

Nikdo neříká, že všechny, ale většina ano. Například u nás v Toušeni, když si se v roce 1900 postavil na kopec za městysem, viděl jsi pomalu do Lissa an der Elbe (dnes Lysá n/L). Všechno bylo vytěženo a využito jako stavební materiál i jako topivo, to víš, století páry... 8) . Když se na kopec postavíš dnes, vidíš většinou jen stromy a lesy až k obzoru.
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
sWiNe
Veterán fóra

Tak po půl roce jsme znovu obnovili projekt NIVA. Po tom, co jsme ji v létě docela zrušili na ni nějak nebyla chuť. Teď se vyhlásila akce, offroad sraz na místní trati kvůli kterým jsem ji chtěl primárně, tak jsme se na týden zavřeli do noci v dílně a ladili ...

Těsnění pod hlavou, přenastavení rozvodů, repas a nastavení karbece, překopání a seřízení zapalování, dlouhý boj s přehřívajícím se motorem .... dlouhé ladění a seřizování a konečně to po roce jede dobře a dá se s tím bez nějakého čachrování, kuckání a poskakování polítat. Bylo v plánu vše udělat do čtvrtka a v pátek se jen v klidu sbalit a nachystat na sobotní akci .... no ale to by to nesměla být Niva. Při úplně poslední testovací jízdě ve čtvrtek v noci, kdy vše šlapalo jsme se naposledy vydali na rozbahněné pole za barákem do rygolů po traktorech .... no našli jsme tam dost podmáčenej plac a nějak jsem začínal pociťovat touhu to zkusit, kamarádovo "to dáš" udeřilo hřebík na hlavičku a zahučeli jsme tam do sraček až po nášlapy ... ale gumy mam dobré a furt jela a kousala se dopředu a pak ... křup křup ...

Celý pátek jsem si zpříjemnil výměnou předního vylámaného diferáku, krásný den :lol: Ale vyjeli jsme ...

Hned jak jsme to shodili z vleku totálně odešly brzdy, ale totálně, tak jsme celý den hrkali bez brzd.

Vykopali se tam nové brody, tak jsme po chvíli hecování, ač jsem sám sebe přesvědčoval, že brodit nikde nechci do toho hrkli .... no bez šnorchlu trochu nejistota. No zatěsnil jsem igelitem rozdělovač, ale na cívku jsem se jaksi vysral a jak ju spláchla vlna, tak to zhaslo. Nebyl jsem si jist, jestli jsme necucli tak jsem radši ani nestartoval a nechal se vytáhnout. Utřeli jsme cívku a jeli dál ale voda byla až za filtrem ... drandili jsme celý den a sbírali cenné zkušenosti a užívali si krásu heraltického bahýnka. Spotřeba asi 10 litrů na hodinu :lol:

No a jak známo .... jezdit v pravém slova smyslu se začíná vždy až po půlnoci. Po asi šestém pivu a několika slivkách jsem prohlásil "to dáme" ..... otec: ajajajajaj, dávám jim patnáct minut :-D

Za patnáct minut jsme samozřejmě telefonovali totálně na břichu, přes celý den se tam vyjeli takové koleje, že to bylo nad naše síly. Přijel první patrol, na laně nám urval přední ochranný rám a zůstal viset stejně jak my o pět metrů dál. Přijeli pro něj další dva patroly. Nemohli ho vytáhnout ani přes dva navijáky. Přijel čtvrtý patrol .... jak pohádka o řepě :lol: no nakonec jsme se všeci nějak dostali dom a šli chlastat. Odešel akorát altík, který byl asi hodinu v kuse pod vodou, respektive bahenní kašičkou. Nicméně veškeré zapojování lan a kurten jsem dělal já a nebylo úplně nejpříjemnější v noci při -6°C se brodit po kolena ve sračkách a půl metru pod vodou hledat nějaké tažné oka .... :lol:

No auto jsme vytopili komplet, interiér je jak kdybychom hodili střechu do žumpy, motor to samé .... ale já to bahno prostě miluju :lol:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Ta přílivová vlna dovnitř auta byla vynikající

Obrázek

od začátku jsem říkal, že do toho vjedu až budu mít gumáky, přesně jsem věděl proč

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

do příště asi uděláme šnorchl, ty hospodské hecovačky jsou docela zrádné a vody už lízala karbec hodně zblízka :D
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
minotaur
Veterán fóra

Teď již plně chápu tvůj nick. Prostě se rád rochníš :-D
Michal Nováček - RC.305 - http://rc.305.cz
Tomhabmw
Píšu strašně moc!