Stepix
Přispěvatel

Re: FreeKec

hoši hoši, má mám na kratochvíle málo času... druhej měsíční kluk chce taky své, manželka taky... no a na mé koníčky moc nezbývá. I litr mi stojí v garáži bez technický :-(
Mira
Veterán fóra

Nazdar Stepixi, litr ceho? Toyota yaris nebo nejaka poradna motorka? Nebo tam mas litrovku alpy a pres chleba filtrujes ten technickej benzin v tom :-D
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Miro ty jsi proste v.... kdyz kouknes k Stepovi na foto musi ti to byt jasne
http://skoda-virt.cz/cz/auta/mb/7320-stepix-hedus/
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Mira
Veterán fóra

...

Fotky fotky?kde sou fotky z jezdeni?kali dela misto skoly jiste video... Ze jo... :-)
kali99
Přispěvatel

ja mam počítač v riti takže fotky a video budou za hodně dloooouho 8o jo a ted sem ve skole :lol:
Mira
Veterán fóra

Samy vymluvy zadnej navrh reseni.

Delas rodicum radost? Delas. Mas po prijimackach, nemas neomluveny hodiny :-D tak pocitac sem. Kdyby to nejak vazlo napis cislo a ja to s nima domluvim :hura: pod pod fotky sem. To de vkladat na rajce pohodlne i z mobilu ;-)

Idealni cinnost do skoly
poschlmartin
Píšu hodně

Mira píše:Ja jsem tu :-)

Pred chvilkou jsem si upustil dcery kolo

na mojeho Range Rovera...

Dobrý no. A FOTKY CRASH TESTU???

S kolama a dětna se to musí jinak. Zaprvé bych začal tím že kolo drží dítě, posléze šlape a už to jede... My byli minulý víkend stanovat na šumavě a zajeli se mrknout jak cyklistikujou profíci. Sou to hov*da nadržený sportovní... Samej sponzor, týmový dresy, klimatizovaný karavany, trénink 4x týdně po dvou hodinách + bonusy, masér, sezení v altánku. Samej energetickej koktejl namíchanej podle počasí a sklatby snídaně každýho kluka. Nu hnus tenhle profesionalizmus, my (já, Tonda a Matěj) vyrazili z Volyně ráno po vlastní ose jen tak na lehko, čaj a buchta, bombón...
Dost mě dostala jistá maminka která seřvala svého malého (tak 8 let) svěřence že když dojede se slzama v očích kdesi na pátým místě... Kdo do toho dá vše přeci v cíly zvrací! A to vůbec nekomentuju onoho pravděpodobně tatíka kterej přiběhl po pomalém startu svému závodníkovy na pomoc do kopce a cestou skopnul moje dítko. To my bylo líto, protože to ve finále tonda oplakal, protože stratil 30m na posledního hned ve startu aby mu v cíly chyběly 3m na bednu. Ale takovej je holt dneska sport.
Že ty děti nenechají si hrát a jen tak jezdit po lesích a loukách...
http://www.sumavanet.cz/fr.asp?tab=snet ... url=&pt=SP

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ale dopadlo to docela dobře:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
manek100
Přispěvatel

Zdar, budu dělat v nejbližší době objednávku z EU skladu hobbykingu. Takže pokud by někdo chtěl baterky, nebo cokoliv jiného, dejte vědět, ať se podělíme o poštovné :tleskam:
bowl
Přispěvatel

Ahoj všem,

Původně jsem myslel, že bude kastle černá a bude mít oranžovou masku a ty prolisy na haupně,ale když jsem to hodil do základu, kterej je v pískové barvě, tak se mi to dost zamlouvá. Představte si to ještě s černýma sklama, doplňkama (kliky, panty, ty prolisy haupny) atd. Taky bude na střeše zahrádka v černé, mřížka masky, možná i ty blatníky atd.

Fakt nevím, jestli to mám dát do té černé s oranžovou, nebo to tak nechat.

Poradíte?
http://www.rajce.net/f920562847
Mira
Veterán fóra

Todle neni barva to je plnic. Koukej to nabarvit. Kazdymu se libi plnic kdyz je to pekny rovny vsude stejny. Namazej to barvou a tyhle myslenky te prejdou..
bowl
Přispěvatel

Jo jo, je to plnic, ale v "sand" barve se Jeep taky dela
Obrázek
Fanda 9
Píšu hodně

udělej si to takový,aby se to líbilo tobě!!!Když jsem já přemýšlel o bílé,tak jsem slyšel- nééé bílá je hrozná,takový to nedělej. A ted to má světlý každej a je to pěkný,atd. Takže jestli se Bowlovi zamlouvá sand,at je to sand.
Ohledně ježdění-bohužel jsme se špatně domluvili,já to směřuji na tu 18.15h,Wolffe nevyzvedávej mne,já budu asi pospíchat,tak tam dorazím sám.
kali99
Přispěvatel

Mira
Veterán fóra

No, kali, kdyz me dycky zamrzi ze to nema proste nejakou "barvu". Coz plati i pro bowla. Je to ofroud a neni duvod aby byl bilej, cernej, nebo plnic. Sorry hosi ale to je suchy, jako kdyz nemate fantazii. Bez barvy je to vosizeny a strach z toho, ze ta barva se mi nebude libit, tolik barev, boze jakou vybrat, a z toho strachu to udelam bily, cerny, stribrny, zableju to pokhaki zelenou, plnicovou piskovou ci sedou.. VOE!! TO JE UTEK PRED ZODPOVEDNOSTI, ty veee dyt jsou to auticka na hrani, chapu ze se blbe vybira barva na fasadu kde na to budes cumet 30 let ale sorry, sorry, pokud to nema pricinou souvislost (resQ, tome obhajuju tvou bilou :mrgreen:, UN, vojenskej povoz, cerny ci stribrny pohrebni vuz....) tak proc ty auta delat takhle strasne osizeny! Jo, osizeny!!!
Fanda 9
Píšu hodně

trochu odbočím,včera večer kino-Jurský svět,srdce příznivce MB zaplesalo,od nového eMLa,Sprintera,Gčka,G 63 až po Unimog,vše pěkně off úpravy na lov dinosaurů :-D Hlavně noční jízda nádherně osvětlené G63 :tleskam:
Jinak samozřejmě nastavovaná pohádka,btw mne překvapilo v jakou noční hodinu bylo v kině malých dětí 8o

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“