Mira píše:Ja jsem tu :-)
Pred chvilkou jsem si upustil dcery kolo
na mojeho Range Rovera...
Dobrý no. A FOTKY CRASH TESTU???
S kolama a dětna se to musí jinak. Zaprvé bych začal tím že kolo drží dítě, posléze šlape a už to jede... My byli minulý víkend stanovat na šumavě a zajeli se mrknout jak cyklistikujou profíci. Sou to hov*da nadržený sportovní... Samej sponzor, týmový dresy, klimatizovaný karavany, trénink 4x týdně po dvou hodinách + bonusy, masér, sezení v altánku. Samej energetickej koktejl namíchanej podle počasí a sklatby snídaně každýho kluka. Nu hnus tenhle profesionalizmus, my (já, Tonda a Matěj) vyrazili z Volyně ráno po vlastní ose jen tak na lehko, čaj a buchta, bombón...
Dost mě dostala jistá maminka která seřvala svého malého (tak 8 let) svěřence že když dojede se slzama v očích kdesi na pátým místě... Kdo do toho dá vše přeci v cíly zvrací! A to vůbec nekomentuju onoho pravděpodobně tatíka kterej přiběhl po pomalém startu svému závodníkovy na pomoc do kopce a cestou skopnul moje dítko. To my bylo líto, protože to ve finále tonda oplakal, protože stratil 30m na posledního hned ve startu aby mu v cíly chyběly 3m na bednu. Ale takovej je holt dneska sport.
Že ty děti nenechají si hrát a jen tak jezdit po lesích a loukách...
http://www.sumavanet.cz/fr.asp?tab=snet ... url=&pt=SP

Ale dopadlo to docela dobře: