Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: Domlouvání ježdění

Bifi13 píše:No Tome jestli ti nevyjde to ježdění, můžeš se přidat ke mě a Kmetovy jdeme na vejlet do novohradských hor Sobota až Neděle, tudíž já nejedu.

Zasejc nejedes??ja te v terenu neuvidim!! hele nevim..mam ted v praci takovej zabjer ze na turu v mrazu nemam ani pomysleni,a hlavne chci bejt doma se zenou..aspon vejkend..a v patek a sobotu budu u jamese neco pomahat a svarovat..tudis dekuji za pozvani sice malinko pozde..ale diky..a uzijte si to

ostatni nejake napady?? kam.. heen vole heen
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
wolff
Píšu strašně moc!

vis kde by to slo tam u nas na hliniku je tam i led treba by bylo i pekny bahynko aspon bych smoulikovi udelal patinu :tleskam: :hura: :FINE: zajedu to tam omrknout ;-)
manek100
Přispěvatel

Ta Kleť pod lanovkou asi neni moc dobry napad. Myslim, ze pod lanovkou by auticka dojeli tak max do 2/3 cesty, pak by se musely nahoru poponest, nebo by se muselo jet nejakou oklikou lesem (tam je teda take hezky teren, ale je to o hodne delsi). Ale pokud uz by se tam jelo, tak tam taky urcite dorazim, mam to kousek.
Tom60105
Píšu hodně

tak co lidicky co ta nedele kam pujdeme a kdo vse se hlasi??
Orty by treba v nedeli uz nemuseli tak tect pokud nebude stale prset atd..ale chce to neco nahradniho.. kdo kde byl a je to tam ok??
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
poschlmartin
Píšu hodně

Budu po tahu, ale jeli bychom. I s klukama, respektive hlavně kvůli nim, avšak mám problém - bude ve freekecu... A potřeboval bych pár názorů - víc hlav víc ví...
Kawalski
Přispěvatel

čus tak v neděli 3.1.2013 ve 13:00 orty dáme jen lesík kolem a vynecháme koryto :tleskam:
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
Tom60105
Píšu hodně

Kawalski píše:čus tak v neděli 3.1.2013 ve 13:00 orty dáme jen lesík kolem a vynecháme koryto :tleskam:

nebude to nuda?? nu uvidime na dalsi navrhy, zatim vede tento.. a ja uvidim zda pojedu, od dneska mam sadru... zanet slach,ale volantem tocit muzu tak snad pojedu.. bych uz neprezil..
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
MisakMike
Přispěvatel

no tak to mozna dorazim taky ;-)
Fanda 9
Píšu hodně

Orty bez koryta budou nuda.Dneska jsem s Wolffem byli pojezdit"na Hliníku" a dobrý,voda,spousta bahna,písek a výjezdy sjezdy...Tom bude vědět kde to je.Poslední dům v ulici je Vrbenská 67,tam jsme měli auta.
Ale když někdo bude mít lepší tip,tak se přizpůsobím většině.
Stepix
Přispěvatel

auťák mám asi ready, tak bych se taky přidal ;-)
poschlmartin
Píšu hodně

Kdyby jste někdy opravdu nevěděli, tak já mám za barákem, před barákem, vedle baráku...

Kdybyste viděli vaše srdce by pukla závistí. Dneska jsem to s malým Matějem prolezl, klidně takovou tříhodinovku. Od kochání se přírodou přes triálek až po extrem Cameltrophy... Bylo by to sice na nohy gumáky, ale pro auta naprostý fenomen!!! Ale nabídka je omezená, protože musí být bez sněhu (nejlépe jako teď) a v polovině dubna už se to zelená jako divé a do dalšího slezení sněhu nereálná jakákoli expedice. Prostě takový menší ráj pro 1/10.

Ale druhá věc - je to špetku z ruky, jsem od ČK, 6 km za Přídolím, bývalá vesnice Dubová... Tu po druhé světové srovnali se zemí, ale narozdíl od vesnic v blízkém okolí zde pár domů zbylo a život tak pokračuje...

Z Č.B. - Délka trasy: 34 km, celkový čas: 00:34 h
Z Křemže - Délka trasy: 24 km, celkový čas: 00:29 h

http://www.mapy.cz/#x=14.358055&y=48.77 ... d_8919_0_7

Nelekejte se že nikde široko daleko asfalt, ve skutečnosti to není tak zlé :roll:

A kdyby se přeci jen nějaká akcička naplánovala, můžeme dát nějaký pivko, něco hodit na gril, prostě pohoda...
poschlmartin
Píšu hodně

poschlmartin píše:Kdyby jste někdy opravdu nevěděli, tak já mám za barákem, před barákem, vedle baráku...

Kdybyste viděli vaše srdce by pukla závistí. Nechci se chvástat, máte Orty - pravda - ale tohle je taky bomba, hlavně nedotčená příroda a nikde nikdo a to nikdy. Dneska jsem to s malým Matějem prolezl, klidně takovou dvou až tříhodinovku. Od kochání se přírodou přes triálek až po extrem Cameltrophy a to vše v jednom. Jen si vybrat vhodnou stopu... Bylo by to sice na nohy gumáky, ale pro auta naprostý fenomen!!! Ale nabídka je omezená, protože musí být bez sněhu (nejlépe jako teď) a začátkem dubna už se to zelená jako divé a do dalšího slezení sněhu nereálná jakákoli expedice. Vše nepropustně zaroste. Prostě takový menší ráj pro 1/10.

A druhá věc - je to špetku z ruky, jsem od ČK, 6 km za Přídolím, bývalá vesnice Dubová... Tu po druhé světové srovnali se zemí, ale narozdíl od vesnic v blízkém okolí zde pár domů zbylo a život tak pokračuje...

Z Č.B. - Délka trasy: 34 km, celkový čas: 00:34 h
Z Křemže - Délka trasy: 24 km, celkový čas: 00:29 h

http://www.mapy.cz/#x=14.358055&y=48.77 ... d_8919_0_7

Nelekejte se že příjezdovka nikde široko daleko asfalt, ve skutečnosti to není tak zlé :roll:

A kdyby se přeci jen nějaká akcička naplánovala, můžeme dát nějaký pivko, něco hodit na gril, prostě pohoda...
Fanda 9
Píšu hodně

poschlmartin-A kdyby se přeci jen nějaká akcička naplánovala, můžeme dát nějaký pivko, něco hodit na gril, prostě pohoda...
to zní moooc pěkně :OK:
Tak co kluci,půjdem zítra někam?Já tedy půjdu,jen mě zajímá jestli budu sám nebo ne :-) .Dopo bude polojasno a později odpo se začne zatahovat,tak řekněte místo(jestli někoho napadá něco jiného než mě),čas a domluveno.
wolff
Píšu strašně moc!

ja urcite pujdu a mohli by jsme zkusit ten hlinik co? :tleskam:tam aspon netece reka jako na ortech ;-)
Kawalski
Přispěvatel

tak tedy ve 13:00 na to hlinsko
muze sek nekdo hodit na mapach misto srazu
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“