Tahle Fandova technika vznikla nahodou. Nanest lesklou barvu neni sranda, aby nemela takovy ty .. Popraseny neleskly smouhy... Tak z toho vzniklo "..jsem to poprasil a super" :-D ale i sampansky vzniklo nahodou, ze. ..
Me se to libi z duvodu co jsem psal uz onehda - sice takova piskova, ale BARVA. Cerna ,bila, stribrna, celopokhaki, to je unik pred zodpovednosti. Chlap baci do stolu a rekne Bude to zluty! No a baba si rika To je barev na tom svete.. Jak zpiva Ned Flanders.. Třeba žlutá, hnědá, zelená. Šarlatová, černá, okrová. Fialová, olivová, červená. Taky lila, zlatá, stézová. Purpurová, stříbro-růžová. Azurová, modrá, šedivá. Karmínová. Oranžová, bílá, nachová. Rudá, žlutá, světle zelená. Šarlatová, černá, broskvová...
A tak to napatla radsi jen cernou bilou atd, boze,jakou vybrat. Tys zakopl o piskovou a udelals to piskovy,takze SUPER ze jsi do toho prastil. Bude to lepsi nez celocerna s oranzovymi pokusy..
Hele,takova technicka - puvodni barva je naprasaka pod tim, co? :-D
Jojo, Miro, prastil jsem do toho (a to doslova :-) ) na Kleti, kde jsem tu barvu poprve okoukaval na slunicku, ve stinu apod., a protoze na te cerne opravdu nebylo skoro nic videt (detaily) a navic se mi fakt dost zamlouvala ta kastle jen v plniči, tak jsem nasel na netu inspiraci a sel jsem do toho. Jak uz jsem psal, ted se mi to konecne libi a jsem spokojeny. Az dodelam detaily, bude se mi to libit jeste vic! :-D
Jinak ano, je to natvrdo naprany na tu cernou. Jen jsem ji trochu prejel smirkem pod vodou, abych ji malinko sjednotil... Uz jsem nemel silu ji zase sundavat dolu :-(
Kdybych ted podrel hluboko daupnu, tak je to jak duha! :-D:-D cerny plast, zaklad na plasty, zakladovka, oranzova na tech vystupcich, cerna a nakonec piskova :-D
Tato technika není Fandova a už vůbec nevznikla náhodou.Nastříkat lesklou není o nic těžší než matnou,jde ještě víc o kvalitu a parametry barvy,než o to kdo a jak to dělá.To s tím"poprášením" mi bylo kdysi porazeno lakýrníkem,osobní zásluhu na tom nemám žádnou. Bowle hlavně že jsi spokojenej.Co já těžko snáším(třeba jsem jen vztahovačnej),když něco bastlíš,pak to s tím přijdeš,a krom názorů typu líbí-nelíbí,slyšíš nebo čteš,jé ono je to takový,a ty jsi to udělal takhle,a radši by to bylo fialový.To mi bere chut do všeho.Ale třeba jsem jen přecitlivělej.Takže at to má třeba pět kol a je to růžový,hlavně že se líbí. Tááák jsem se zařekl,že už přispívat nebudu,ale když vidím ty vaše blbý kecy,tak se to prostě nedá vydržet :-D
Tom60105 píše:konecne ta mrtvola Fanda ozil treba s nama nekam vyrazi zase :-)
bejval bych sem hodil nejakou fotku z dnesniho odpoledne jako dukaz zd nejsme zas tak mrtvi, naopak zivi a jeste k tomu ted bydlim v CB, docela se tu nudim! Preci jen zvyklej ze samoty, ale z meho predpotopniho telefonu to nijak nejede umistit na rajce. Zkusim to poslat Mirovi MMSkou a on to pri sve ochote zviditelni.
... Posli, ja to z teletefonu davat umim a neleknu se ;-) ..
Fando, nestrka ti pani do zradla naky feromony, abys vymek a ted se rozplaces pri recech o bedarech a pomerancich na prdeli :-D to bude OK, staci jit jezdit. Neska jsem Turkovi za stopado vykouril Ccka a ventilky a premontuju a muzu vyrazit...
zkousim to vsemi zpusoby, ale telefon se stale zdraha, furt ne a ne. Lekat se netreba, vsechno je pekne v titanu a krasny maly sroubecky taky titan. Srdce modelarovo musi zaplesat A uz je zpet i puvodni tvar! (posledni slovo krasna slovni hricka- jsem to upravil, uz se mi libi cela veta)
Naposledy upravil(a) poschlmartin dne 01.07.2015 23:08, celkem upraveno 1 x.
Martin naruby, abys nemusel chodit na expedice s papirovym pytlem na hlave. Coz mi pripomina dalsi slovni hricku, a i kdyz jsi sve uz udelal, jsme predevsim kolegialne radi, ze ti to vzalo prave tvar a ne ten pytel.
Martine, hustý je jak si z toho dokážeš ještě udělat srandu. Titan je super, tak až ho budou vyndavat vezmi aspoň šroubek na památku. Mi připomíná, vždy když sroste kost je dvakrát silnější :-D Příště to odnese korba kámo :OK: Kolega v práci, taky mašinferer se mě ptal. Co si měl za helmu?
nejde mi z founu vlozit odkaz, ale je to NERVE NH1008 v cernem matu s cirym plexy. Me se vzdycky libily s ksiltikem. A helma dobry. Vsude kde je polstr nemam ani modrinku. Jen tam co oblicej kouka skrz hledi ven je vsechno na kasi. Od nosu az k dolni celisti... Taky rana sla primo na cumak! Motorka podjela nakladaku se prakticky asi ani nedotkla, veskerou energii pohltila hlava o presahujici korbu.