Zdravím Zidona a jeho upravenou Vejdu :-) Jen bych poprosil (jestli to není nějaký tajemství) jak se dá u tý V3Sky přidat mírně váha na předku? Nechce mi moc držet stopu při zatáčení. Tohle je krapet složitější než u jiných modelů (s centrem of mass pro celý auto). Jinak to nemá chybu!!! Díky za jakoukoliv odpověď. J.
maztekk : to jsem zkoušel, ale při zatáčení se předek nechce moc chytat (nemyslím v bahně) ale na suchu. Má snahu se zvedat ("houpat dozadu") Mapu mám Heidenkopf a je jedno jestli jedu ten krpál hned za "parkovištěm" doprava, nebo delší cestou přes vodu a okolo jezera. Nevadí, počkáme na finální výtvor. Možná jsem moc zhejčkanej :-) Přesto díky za odpověď. Jaryn
P.S: teď mne napadlo, zkusit jezdit né na automat ale na řazení (zpátečka, neutrál, velká a malá) Chod bude plynulejší a nemusel by se předek tak zvedat. Za pokus nic nedám :-)
Jen tam bude problém s tím,že mi kteří víme o co v tom simulátoru jde tak to bude dobré prolítání v terénu i když jen od stolu. Ale budou tací,kterým to nebude vyhovovat,protože se jezdí jen po lese se dřívím a převážně ty samé vozy. Bude i v plné hře možnost jezdit i mimo lesní cesty - louky,měst atd. Pokud jde mužeš mi to co mužeš upřesnit?? Děkuji
Zajímalo by mě: - zda pujde zastavit ten čas - určuje denní hodinu.V demu to jde zastavit - Co bude dělat až vozu dojde palivo v terénu - to končí hra a znovu od začátku?? - Ta řadící páka vpravo dole je dobrá,ale nechtělo by ji trochu vzhledově vylepšit?? - Co znamená na mapě ty obrovská černá místa?objevila se mapa a tam to je vidět.