Pitrsonn píše:No, ja by som Tatre ani nedaval addony z hry okrem Privesu na stredne dreva a korieb s mechanickou rukou, T813 nebude mat sice cisternu, ale to sa da vyriesit, ma addony na palivo + dala by sa dorobit vlastna cisterna, tak isto by som jej nedaval Tocnu na navesy
Kód: Vybrat vše
<?xml version="1.0"?>
<TruckAddon>
<TruckData FuelCapacity="2500" />
<GameData>
<InstallSocket Type="T813_carts" />
</GameData>
<PhysicsModel Mesh="trucks/Tatra_813/base_cart">
<Body Mass="1000" ImpactType="Truck">
<Constraint Type="Fixed" />
</Body>
<Model
Mesh="trucks/kraz_cistern"
MeshType="Model"
Dir="(0.001; 0; 1)"
ParentFrame="RootBone_cdt"
Org="(0.5; 0; 0)"
Scale="(1.22;1;1.12)"
/>
</PhysicsModel>
</TruckAddon>
korvetak píše:Pitrsonn píše:No, ja by som Tatre ani nedaval addony z hry okrem Privesu na stredne dreva a korieb s mechanickou rukou, T813 nebude mat sice cisternu, ale to sa da vyriesit, ma addony na palivo + dala by sa dorobit vlastna cisterna, tak isto by som jej nedaval Tocnu na navesy
Cisternu tu od 813 jsem si našil na V3S a není to marné, je o trochu větší ale líbí se mi víc než oranžová. Tak by se dala dát zprovoznit i na Tatře.
Jen mi nejde pořád přesvědčit tu rezervu že po ní chci nějaké opravné body, takže když se k té větší cisterně nevejdou, tak to přežiju. Dal by se přidat i ten tvůj addon s armádními znaky na V3S, bo armáda využívala V3S nejvíc?
zidon155 píše:Tatre necham vsechny addony,ktere jdou at si kazdej muze vybrat s cim chce jezdit ;-)
V12 píše:V3Sky su dve, mam ich obe, ale pre predoslu verziu. Jedna bez vlajky - ta nema boxy na rame a okrem toho ma maly rozchod prednych kolies. Ta s vlajkou je s boxami a drziakmi na 20l palivove bandasky, niekolkokrat si zahrala v mojich mapach. Podarilo sa mi ju vytunit - mam zaklad pre trialovu verziu na sirokych kolesach z Kraza. Obe mali spolocnu chybu - zmrsene zvuky, aj to mam poriesene.
Ad hviezdicky pre T813 - s celou paletou addonov jedine plny pocet a aj to je z pohladu vybalancovania map primalo. Apropo - kolko hviezdiciek si zasluzi Kraz RS z mapy Dakar ? Rovnaky pocet potom dam aj trialovej T813. Dostala pekny novy nastrek...