Takovej dotaz, bylo řečeno zda by se nepojezdilo ještě v Dubové. Což o to, pojezdit by šlo, pak posedíme, pokecáme, popijeme, dáme buřta... Letos už to mám lepší ošéfovaný a tak bude i v kulturně-společenské místnosti předem zatopeno :lol: Mám tam pěknej velkej stůl, lavice, v krbu bude připravený dříví aby se dalo roužnout hned jak přijdeme a něco opečeme. Na pokusy s kuřecím z trouby prdím, trvalo to dlouho, každej měl koneckonců něco svého a pak jsem to dojídal ještě v půlce tejdne :NO: Samozřejmě děti, manželky s sebou, ať se ty moje holky nějak zabaví, kafíčko, pletení...
ALE TO DŮLEŽITÉ: Vyhovuje termín sobota 28. listopadu, nebo až neděle 29. listopadu??? Pak jsou čerti a poslední dva víkendy do Vánoc kdy nikdo nemá čas... Nemluvě že od 4. do 13. jsem pracovně indisponován. Budu makat na doraz kdesi v nějakým, ani nevím jak se to správně vyslovuje, Rudolfově nebo tak nějak to znělo. Světoběžníci světem protřelí a sešlí jako Bifi nebo Míra možná tuší...
Taky jsem to hledal na mapě marně, nakonec jsem jel dle smyslů a to většinou vyjde... Zatím se to jeví na sobotu, chvíli ještě počkám...
Ale hlavně to ještě Míro nerozebírej a přijeď ! ! ! Pak to klidně rozšlapej, ale jel jsi ty někdy u nás???? Já po akci taky končím, rozebírám, napřed dodělám Gábinky Cheviho, a pod kudlu jde muj podvozek na drobnej upgrade, pak Matějovo na trochu větší - tam jsou po roce větší vůle a technologie je už dva roky stará a je to znát! A na závěr Tondovo a to jde do šroubku a postavit z natuněného škorpiona Honcho, to bude husťárna... :-D :-D :-D Jo a mezitím doladím šestikolu - mám novou vizi na převodovku - resp. přenos síly na kardan, válí se mi tam dostatek ozubenejch koleček a tak z toho něco uplácám. Doufám že to klapne dle představ...
no jasně Martine ale hezky jsem to vymyslel to ježdění u tebe viď takže sobota 28.11.a napiš to na lokální akce Jižní Čechy a uvidíme kolik bude lidí :-p :-D :-D akorát mně štve že nestihu toho wraitha dodělat nu což konečně vezmu náklaďák :-D :-D :-D
Dobrá připomínka. Jsem čas neřešil, nechal jsem co bylo na jaře :-D Tak jsme to doma probrali a protože potřebujeme tak 4 hodinky času na jízdu, start v jednu = dojezd v 17... za hluboké tmy...
Kluci 10h je brzy :-( Wolff je zas aktivní,tihle důchodci nemůžou ráno spát,vstávaj ve tři a pak už vymýšlí co by.Ale já desítku asi nedám,max dorazím za váma. BTW-pojdme "freekecovat"- otázka zní,bordel kryt ano-ne?Nevím zda se tím mám zabývat,nebo ne,na druhou stranu u lexanky znamená projetí louže ihned bláto zevnitř na oknech :-p