V12
Píšu hodně

Re: "SPiNTiRES" - TATRA 813 pro novy UPDATE str.247! :)

Konvertor na prives asi nepomoze :sad: Vyzera to totiz tak, ze privesove naklady funguju uplne inak, ako doteraz, resp. hierarchia modelu bude musiet byt uplne ina, ako doteraz. Nadobudol som dojem, ze tato verzia je robena vyslovene proti moderom. Podarilo sa mi sice na sklapac dostat volne lozene drevo ako novy typ nakladu. Problem je v tom, ze nedokazem urcit, aky model to v zadanom pocte naspawnuje. Su iba 3 kratke, stredne a dlhe klady, nedosiel som na to, ako to zmenit.

Zidon :
Nedaju sa z Pavla vytiahnut nejake informacie na tuto temu ? Zda sa totiz, ze naklady su dalsia vec natvrdo nadratovana do .EXE.
maztekk
Veterán fóra

Re: "SPiNTiRES" -offroad nakladaky a auta; T813-trial str.18

zidon155 píše:TAK TADY JE TATRA NA UPRAVU:
http://www56.zippyshare.com/v/5N1foNrN/file.html
( hlavne napiste kdo a co bude upravovat - at v tom neni brajgl ;) )

Obrázek
Obrázek

Zdendo ta poslední 815 je libová :FINE:

Pánové, modeři nezapomněli jste na totok? (viz citace?)
Pitrsonn
Přispěvatel

Mal som dorobený volant a nápravy...
korvetak
Přispěvatel

V12 píše:Konvertor na prives asi nepomoze :sad: Vyzera to totiz tak, ze privesove naklady funguju uplne inak, ako doteraz, resp. hierarchia modelu bude musiet byt uplne ina, ako doteraz. Nadobudol som dojem, ze tato verzia je robena vyslovene proti moderom. Podarilo sa mi sice na sklapac dostat volne lozene drevo ako novy typ nakladu. Problem je v tom, ze nedokazem urcit, aky model to v zadanom pocte naspawnuje. Su iba 3 kratke, stredne a dlhe klady, nedosiel som na to, ako to zmenit.

Zidon :
Nedaju sa z Pavla vytiahnut nejake informacie na tuto temu ? Zda sa totiz, ze naklady su dalsia vec natvrdo nadratovana do .EXE.

Ano dříve byl náklad napevno addonem připojen k autu a byl udělán jako dřevo na autě, pak jeden nebo dva otočné body (klouby) a náklad pro vlek aby mohl zatáčet, tady po aktualizaci je připevněný jeden náklad k autu a samostatně druhý k vleku, v xml. vleku je vlastní addon na náklad což dříve neměl. Díky tomu se dá odpojit a zapřáhnout za jiné auto.

<GameData>
<LoadArea
Min="(-8.487; 1.4; -1.2)"
Max="(-6.677; 2.35; 1.2)"
TrailerLoad="true"
Type="ShortLogs"
ParentFrame="BoneRear_cdt"
/>
<LoadArea
Min="(-6.137; 1.4; -1.2)"
Max="(-4.254; 2.35; 1.2)"
TrailerLoad="true"
Type="ShortLogs"
ParentFrame="BoneFront_cdt"
/>
<InstallSocket Offset="(-1.837; 0.816; 0)" Type="KamazTrailerCart" ParentFrame="BoneHandle_cdt" />
<AddonSockets>
<Socket Names="LoadLogsShortTrailer" Offset="(-4.837; -0.05; 0.0)" />
</AddonSockets>
</GameData>
</Truck>

A velikost nákladu se určitě dá měnit, nedíval jsi se na Gaza66 je i na NL. má podstatně kratší náklad zmenšený na malou korbu, jen to jak to mají udělané u gaze pak rozkopne náklady na klasické korby, třeba by se to dalo obejít tím očíslováním short-logs, aby se nerušila vzájemně velikost a hlavně upravené dát ne jako základní aby nerušily klasické náklady.
Tady na 813 to funguje protože už má tebou upravený náklad ale na vleku se taky zmenšil, protože na gazu nahrazuje klasické short-logs a na Kamaze na origo korbu už to nechce dát nic protože to po úpravě napsanou jen tu korbu pro gaza.
Obrázek

Pro No107064: Gratulace, tvůj pack tří map už projíždím a funguje bezvadně. Startovacích pozic dost a na hard výdej dřeva na výbornou.
V12
Píšu hodně

Mne sa chce naklad na vleku otacat s ojom, resp. prednou napravou vozika. A prave toto mi robi problem.
Naklad ako taky ma 2 modely - jeden pre zapakovany zobrazeny po automatickej nakladke- ten menit viem, a druhy ako jednotlive klady, ktore sa zobrazia po Drop Load, resp. spawnuju v Log Kiosku. Prave toto neviem zmenit, snazil som sa nahradit drevo sutrami, ale neuspesne.

Dam tu T148 do pouzitelneho stavu skusis sa na to pozriet ?
no107064
Častý přispěvatel

korvetak: no to ani není moje zásluha ale king_unique a jeho kamaráda.
V12
Píšu hodně

Takze T148 lesovoz uz taha oplenovy prives :

Obrázek

Neviem akym zazrakom, ale podarilo sa :FINE:
korvetak
Přispěvatel

V12 píše:Takze T148 lesovoz uz taha oplenovy prives :

Neviem akym zazrakom, ale podarilo sa :FINE:

:tleskam: Tak to tedy velká gratulace. :hura:
Škoda že 813 nechce vozit v mp korbu s rukou, tam by byl tenhle vlek úplně špica do soupravy. Neuděláš jeden malí balíček i s tím co v mp nejde pro radostné skotačení v singlu se všemi padajícími doplňky? Jen tak pro potěšení zde zúčastněných.
no107064
Častý přispěvatel

Jo jen by mě zajímalo zda to dělá jen u mě, ale napříkla u kraza 255 když naložím dřevo správně, v testovací zóně jako na zjednodušenou obtížnost tak se dřevo naloží správně, pokud nakládám na hardcore tak se dřevo naloží jakoby na klasickou korbu, tudíž tam není místo na rameno a dřevo je ještě posunuté dozadu k ramenu a pořádt to tam bouchá .... jinak když přijedu k nějakému autu blíž tak se občas stane, že se z ničeho nic poničí o pár bodů ... u kirovetsa pokud máte drapák dole a chytíte ním o něco tak to ubírá celkem dost rychle body zničení .... řekl bych takový základní věci, které měli testeři už dávno najít ....
3komarek
Nově příchozí

no107064 píše:Jo jen by mě zajímalo zda to dělá jen u mě, ale napříkla u kraza 255 když naložím dřevo správně, v testovací zóně jako na zjednodušenou obtížnost tak se dřevo naloží správně, pokud nakládám na hardcore tak se dřevo naloží jakoby na klasickou korbu, tudíž tam není místo na rameno a dřevo je ještě posunuté dozadu k ramenu a pořádt to tam bouchá .... jinak když přijedu k nějakému autu blíž tak se občas stane, že se z ničeho nic poničí o pár bodů ... u kirovetsa pokud máte drapák dole a chytíte ním o něco tak to ubírá celkem dost rychle body zničení .... řekl bych takový základní věci, které měli testeři už dávno najít ....

jo mně se to stalo taky a už sem taky přišel o uložený pozice na mapách když se mi aktualizoval steam
mino621
Nově příchozí

korvetak píše:
V12 píše:Obrázek

Pro No107064: Gratulace, tvůj pack tří map už projíždím a funguje bezvadně. Startovacích pozic dost a na hard výdej dřeva na výbornou.

Prosim da sa ten pack troch map :hura: o ktorom piše korvetak niekde stiahnut.ĎAKUJEM :hura:
Šmajdalf
Nově příchozí

Nazdar kluci, mám takový trochu trapný problém :oops: Omylem jsem si smazal všechna auta v test mapě a vypnul hru, test mapa teď nefunguje neboť je pohled v terénu a nejde nic dělat, nevíte co s tim :-(
Defender 110 Soft top - Axial SCX 10
Land Rover Series I - HSP 1/24 Crawler
http://mars1303.rajce.idnes.cz/
M Team Tachov
Pitrsonn
Přispěvatel

Šmajdalf píše:Nazdar kluci, mám takový trochu trapný problém :oops: Omylem jsem si smazal všechna auta v test mapě a vypnul hru, test mapa teď nefunguje neboť je pohled v terénu a nejde nic dělat, nevíte co s tim :-(

Chod do appdata a zmaz save z level_testcars
V12
Píšu hodně

Korvetak :
Nieco vymyslim. Kedze model je spravny a na inych autach funguje, nevidim dovod, preco by to neslo na T813. Dokoncim T148 do finalnej podoby a potom sa vratim k T813. Tento vlek potrebuje ako sol, je paradny. Ma niekolko kozmetickych vad, ale s tym ja nic neurobim - je na nom zle kolizny model a klady prepadavaju cez ram.
korvetak
Přispěvatel

mino621 píše:Prosim da sa ten pack troch map :hura: o ktorom piše korvetak niekde stiahnut.ĎAKUJEM :hura:

http://ulozto.cz/xKDKM9pB/map-pack-v3-rar

Zpět na „Počítače, hry a jiné virtuální světy“