Hojte,na RC4WD jede opět "Christmas Mystery Box",podle minulých let je to krabice opravdu patřičně nabitá.Prostě zabalí do krabice díly,příslušenství-garantují že jsou tam 4ks nějákých pneu,atd.A zboží v celkovém součtu vysoce převyšuje cenu balíku,tzn 110ti dolarů,ohlasy jsou na to velké.Nezkusili jste někdo někdy,nebo neznáte někoho kdo objednal?Já četl jen příspěvky co jsem vygooglil,a vesměs pozitivní nápravy,pneu,atd...A co nevyužiješ tak skončí na marketu :OK: No Františkovi už dárek dorazil,zabavila manželka :-D ,takže už se těším pod stromeček :hura:
Mystery box je fajn, videl jsem mnoho videi kde tp borci rozbalujou - ircite je fajn najit tam cely kit auta - ale obavam se, ze z velky casti to bylononruznych plastovych zrcatkach, zahradkach, naraznicich, rakovych tech veci co treba janfakt neocenim a musel bych zahodit. Jo, jako ram, napravy, prevodovka, nejaky sady tlumicu, kola gumy.... Ale bojim se, ze toho bude minimum, nejakej zaklad pro auto z toho stejne nevytvorim a budu jak blbec prodavat plastovy nepotrebny kravoviny.
Ale 110 babek rikas... Umel bys to do cr dostat do vanoc??
To je i s postou 2.500 max, ne..? Kdyby v tom byly gumy a pekny disky tak zbytek je uz navic... Hmmmmmm :HOPS:
no zajmava krabice a co Frantiskovi dorazilo tajneho?? Jinak Míro do vanoc to urcite nedojde!!jen po Č.B to chodi 3dny a do vanoc mas 13Dní.Ted uz je s postou amen. Skoda ze Fanda nenapsal dříve
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Ja to zjistil az vcera,skoda.Dostat to CR neni problem,potiz je v doruceni v ramci CR.Protoze na centalni evropskou postu v Holandsku je to bezne do 48h od zabaleni ve Statech.Do CR pak den,max dva,nikde ne dele,ale zbyvajici tri tydny to jde z posty Praha-celnici,do CB.Reseni by bylo poslat to na anglickou,nebo nemeckou adresu,s tim nemam potiz,a posty venku fungujou narozdil od nasi,ale ten posledni clanek,tzn kuryr pak domu(pokud se chcete m vyhnout CP),stoji kolem tisicovky. Nebo je reseni az podobny SALE a inventuru udela Wolff,protoze ten toho ma vic jak lecktery modelarstvi ;-)
Zboží do 22 EURO (cca 30 USD/600 Kč) - neplatíte clo, ani DPH, projde bez problémů. Zboží od 22 EURO do 150 EURO (do cca 200 USD/4.200 Kč - platíte 21% DPH, žádne clo Zboží nad 150 EURO (nad cca 200 USD/4.200 Kč) - platíte 21% DPH a k tomu 2 až 6% clo
Takže pokud se vejdeš s cenou do 22 - 150 EUR tak k těm 2500,- (včetně pošty, ta se zdaňuje též jako součást zboží) ještě DPH 21%
Bifi13 píše:Čus toho Wranglíka nechtěl Kawalski, ale já :OK: Vzal bych ho za 400,- jestli máš lepší nabídku tak se na mě vyprdni :OK:
Sorry, prostě ty vaše jména mi nějak nesedí, měli jste si říkat obráceně!!! Pak by se mi to nepletlo. Hmmm... Tak jestli tě to neurazí, tak jde jinam, to víš těžkej byznys - potřebuju na nový serva :-D
Zboží do 22 EURO (cca 30 USD/600 Kč) - neplatíte clo, ani DPH, projde bez problémů. Zboží od 22 EURO do 150 EURO (do cca 200 USD/4.200 Kč - platíte 21% DPH, žádne clo Zboží nad 150 EURO (nad cca 200 USD/4.200 Kč) - platíte 21% DPH a k tomu 2 až 6% clo
Takže pokud se vejdeš s cenou do 22 - 150 EUR tak k těm 2500,- (včetně pošty, ta se zdaňuje též jako součást zboží) ještě DPH 21%
cca 3 025,- Kč
to máš těžký,já už proclíval i danil hodně malý balíčky,ale třeba komponenty Easton(velký,drahý)několikrát prošly v pohodě.Stejně jako vím o SCX které došly bez povšimnutí,a pak ti přijde pár náprav,bum a ještě pětikilo dáš navíc.Prostě je lepší když je ta možnost a hlavně čas,poslat to někam kolem a pak si to doposlat sem.
hele vy všichni žíjete ještě ?koukejte se mi po jednom hlásit :-D :-D :-D stačí napsat :-p :-p prostě něco :CIAO: už vím na čem teď kdo pracuje můžete i s fotkama :FINE: :FINE: vy fejsbukáři tam jste 15 hodin denně
Ja se chystam rozebrat a dostavet, furt ze se este svezu, este svezu... Musim postavit druhy auto. Znovu a znovu ukazuji pac se nemohu vynadivat. Ne na gipsna ale na tu karu za nim. S tou boudou. Myslenka uzrala. Uz se tesim. Stridak, sipaky, samy zelezo a kousek plachty. To aby wolffa motivovalo zezeleznit wrejta.
Martine, chápu někdo nabídl více. Wolfe porád pracuji na Oshkoshi 4x4 doufám že to nějak přez zimu dotáhnu. Už se na to těším bude to asi pěkná obludka. Chtěl bych z toho mít vyproštováka, lana, tažná tyč, naviják kladky atd.
Ja ziji..kazdy den v dilne do noci brousim brousim merim atd.. Miro Hele jdi do toho..pecka vozidlo!!! Wolfe ukaz foto uz jsi utahoval sroubky tudis uz to je..a nebud porad na fejsbuku Bifi nejaky velky up??? Pecka Lidi..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/