wolff
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec

no paráda už to tady žije :FINE: :FINE: Tome kvůli tobě to jdu vyfotit ale zatím žádnej zázrak :-D :-D

Obrázek

Obrázek

Obrázek

jinak rozpracovanost dobrá

Obrázek

Obrázek

Obrázek

a to jsem ještě neukázal všechno :-D :-D :-D :-D :-D :hura: :hura: :hura: :hura:
Naposledy upravil(a) wolff dne 14.12.2015 19:13, celkem upraveno 2 x.
Fanda 9
Píšu hodně

Vy jste blazni,co furt mate s tema vrakama z Maxe :-( vzdyt to s off roadem nema lautr nic spolecnyho.Miro a kdyz postavis cokolicv,tak s tvym zachazenim bude vsechno vypadat ta jak na ty fotce :OK:
Wolffe pekny,jestlli ja ten ram nakonec neudelam taky v barve,A ta kombinace je povedena.
Tome mas to na ceste,ve stredu poslu ucet.
wolff
Píšu strašně moc!

to víš každej chce mít nějaký hnusný auta :-D :-D :-D
Kawalski
Přispěvatel

tak já jsem teď dost času strávyl na pečení cukrový (cca 60kg) ale už to je skoro hotový a přes svátky se vrhnu na stavbu nové palandy takže na jaře vyjedu zase s toyotou
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Wolfic to mas schvalne na ramu ten tvuj scale oder atd.,.
Fando dekuji...
Kowi ty jsi hovad ja jsem si zase uchcal..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Mira
Veterán fóra

.. Jak to ze nema. Jento nejakej truck, kdyz odmyslis ty sedacky na lov dinosauru mimo auto tak mi to pripomina dodge M 37 - ma ho preci Cenda na sawbacku na listech a dela s tim veleparadu.

Ja chci neco pomalyho na blbnuti potazmo trial - a wrejt se mi preukrutne nelibi. Chci velky kola. Chci hazet drny. Chci to kutalet ze svahu, jako kdysi rubicona RTR s lexankou. Tohle nevypada uplne slozite na vyrobu, je to par tvaru, v zasade par dratu a kus plechu - nenapsal jsem teda jeziskovi o napravy, prevodovku, kardany tlumice kola plus elektro, ale to je jediny co na to bude treba koupit a asi se pustim do ramu a zakladnich tvaru, vono mi to ukaze. To vis, chtelo by to slikodily.

Skejlovku mam, ted je treba pridat nejakej wolfstajl...
wolff
Píšu strašně moc!

jo Tome to je schválně ale jen na venkovním rámu co je nejvíc na ráně ;-) jak píše Míra wolfstajl :-D :-D jo a kawalski to znamená že když stavíš palandu tak už do jara nevyjedeš jo? 8o 8o teď by jsme mohli že bys vzal mějaký kilo cukroví do káry :-D :-D :-D
Fanda 9
Píšu hodně

Mira jo takhle,tak to.sorry,ja myslel,ze chces obetovat podvozek Range,kvuli takovyhle.veci.Tak to je jina.
Kowi.mi ceka konec zimy,jaro taky ceka postel pod stropem,stena,atd tedy prestavba detskyho pokoje,tak musim stihnout vse o.Vanocich a pak uz jen jezdit,pac na praci nebude cas a budu truhlarit.Slibuju to druhej rok a uz mam od zenskych nuz na krku :-D
Mira
Veterán fóra

Budes se rozmnozovat?
poschlmartin
Píšu hodně

Aby se neřeklo že se nic neděje. Dneska mi kooonečně dorazili serva - respektive jsem si pro ně musel dojet na poštu, abych to stihnul ještě letos
:-D

Ale něco se dělá, ale už je toho v dílně rozdělanýho nějak moc, začíná mi docházet prostor...
Obrázek

Moje stále bez serva, jinak budu dolaďovat jen ty světla, vše ostatní OK...
Obrázek

Gábinky fárokára se už rýsuje, už jsem myslel že kompletuju, ale nový fascinující nápad jak přestavět motor až nad rám na střed auta, čili dole zbude jen středový kardan - takže opět rozebírat, řezat, brousit, barvit, skládat...
Ale už to bylo takřka hotové a funkční
Obrázek
Obrázek
Obrázek

A něco pro Toma, když už mu všici berou barvy, tak schválně
Obrázek

Nu a abych se nenudil, kdyby náhodou, tak Actros už přišel kompletně o elektroniku a hlavně je venku motor a radukčka. Chce to novou konbcepci, ale zůstane to pořád 6x6 ! ! !
Obrázek
Tom60105
Píšu hodně

Up
Míro fandím ti..Do toho udělej pořádnej ocelovej, zrezlej MadMax
Wolfič wole ty máš těch modelu masakr....
také někdy pořídím vice stroju na expedice atd..
Martine ty už mě nenasereš.. ne v pooho auto bude šedá myš s bílo červeným rámem a s šedo červeným interierem a vnitřek kabiny bude bílej
To bude duhovka jako prase :-) uvidíme zatím pokusy jak co a čim.. :-p jestli plastik primer na to plnič a pak barvu, nebo plastik primer a na to rovnou barvu..ale zatím vychází nejlépe: plastik primer(šedý)-plníč(šedý)- šedá barva..nejlépe zakrejvá ty jemné šrámy na kastli a odolává oděrkum.. pár dní pokusu a to se ukázalo jako nej......a hlavné je to pořád šedá tudíš i oděrky budou ok..když už přijde velkej oděr neva je podtím načervenalá barva tudíš bude vypadat jako rez..
:YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP: :YOP:
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
wolff
Píšu strašně moc!

Tome dávej tam smajlíky já pak nevím jestli mluvíš pravdu nebo je to jen sranda :OK: hele Martine je vidět že v tvojí dílně se furt něco dělá protože tam máš bordel jako já :-D :-D :-D hele Tome už lakuješ já bych to taky chtěl někdy vidět jezdit ;-) ;-)
Bifi13
Častý přispěvatel

Tome zatím žádný větší progres. Bouda z venku stejná jen se snažím napasovat pod haupnu krabičku na elektroniku. Až na chalupě o svátcích vezmu svářečku a bude to lítat :tleskam: doufám.
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Tom60105
Píšu hodně

Bifi13 píše:Tome zatím žádný větší progres. Bouda z venku stejná jen se snažím napasovat pod haupnu krabičku na elektroniku. Až na chalupě o svátcích vezmu svářečku a bude to lítat :tleskam: doufám.

Lítat to bude na Silvestra Bifi.
Také mě čeká svařování..ale již příští týden.. dnes jdu vymejšlet uchyceni servo navijáku.. tak jsem zvědavej

Jinak už slevil z 20 na 15.. http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Je ... al/677234/
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
Mira
Veterán fóra

Tyy jo vy COckari.

My plynari, vid, Wolffe, my verime, ze ty plisky spojime i "za studena" :-D :-D

Ja dokonce verim, ze tak spacham cely vyse zmineny stroj :-D

Maximalne si poridim nejakej .. Jak se tomum.. Invertor nebo jak, na takovy to domaci svarovani kolem baraku.. Ale prskat tyhle modelarsky veci elektrodou, byt tenkou, sedesati amperama si nedovedu uplne predstavit :-D ale videl jsem celkem schopny stroje (ne v tescu ni baumaxu) uz za necelejch pet i s kabelama, musim posetrit. .. Tak jsem zvedav zda to kousne 3mm drat a 0.8 plech :-D

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“