wolff
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec

tak to bude superkara uz se na to tesim myslim ze to bude vypadat moc dobre :OK: tak at se to podari :tleskam: a co tom uz v nedeli prijede svym autem nebo pujde na prochazku ;-)
wolff
Píšu strašně moc!

tak fando jeste k tem parabolam bych vzal tohle http://www.rc-auta.eu/zbozi/5781/ET-540 ... MOTORU.htm
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

wolff píše:tak fando jeste k tem parabolam bych vzal tohle http://www.rc-auta.eu/zbozi/5781/ET-540 ... MOTORU.htm

Co to tunis Wolfe?? Furt neco kupujes co planujes?? Tak mi prisel Novej regl.neplatil jsem ani kacku..
U reglu papir s timto.. Upozorneni: Dukladne zabezpecte, aby nedoslo k prepolovani napajeni. Protoze jen nektera mereni vykazovala moznost poskozeni regulatoru prepolovanim napajeni, tak byla reklamace resena vymenou za novy regulator...
Sice nevim co tim chtel basnik rict, hlavne ze mam jiny a bez kc...pac auto tak jak jsme to spajeli jezdilo 7 mesicu a baterka jinak ani dat nesla ze bych poplet + a - to nelze..
Ale parada je doma..ted me ceka cele to predelat a zkusim i jinam baterku atd..jen nevim kdy od pondeli Goo Cheb auuu..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
wolff
Píšu strašně moc!

takze zadny jezdeni jo ja myslel ze uz zitra pujdes skoda ale hlavne ze uz se ti vyresil ten regl :OK: ;-)
Tom60105
Píšu hodně

wolff píše:takze zadny jezdeni jo ja myslel ze uz zitra pujdes skoda ale hlavne ze uz se ti vyresil ten regl :OK: ;-)

Nu jelikoz regl byt vlozen do vodotesne krabicky kde byl zalit silikonem a pak az k nemu pajene konektory tak pri vyndavani reglu krabicka ko, tudis novou sehnat..pak musim znova pajet kondenzatory atd pac u tohoto reglu jsou jine kondiky a o jeden navic..aza dalsi asi budu davat baterku na predek, ale to jeste nevim..ted delam nove 4 link..
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

Jasný Wolffe,přidám to k objednávce,zítra se uvidíme a vzal bych ti ten hasičák,kdyby jsi mi ho nabarvil...
Dneska jsme byli v tom lomu za Dubným,čtyři auta,a moooc pěkný,sice žádná voda,ale rozbili jsem louže a došlo i na bahnění :YOP:
wolff
Píšu strašně moc!

tak fando vcera jsem striknul ten hasicak cervenou tak zitra ho jeste poladim a bude :OK:
Fanda 9
Píšu hodně

super :OK: ,já včera večer objednal ty věci,dnes nedali vědět,tak předpokládám středa to tady bude.Jinak dělám čtyřlink-ten původní plastovej ven a jak jste i radili-závitovka,kloubky,trubička,řízení už mám a vypadá to o dost líp než to plastový...
Horní trubičky dávám uhlík spodní hliník-no z mýma rukama vůbec zázrak,že to zvládnu :-)
BTW-kloubky Traxxas 5347 jsou na podvozek Axíka jak dělaný!
MisakMike
Přispěvatel

Fanda 9 píše:super :OK: ,já včera večer objednal ty věci,dnes nedali vědět,tak předpokládám středa to tady bude.Jinak dělám čtyřlink-ten původní plastovej ven a jak jste i radili-závitovka,kloubky,trubička,řízení už mám a vypadá to o dost líp než to plastový...
Horní trubičky dávám uhlík spodní hliník-no z mýma rukama vůbec zázrak,že to zvládnu :-)
BTW-kloubky Traxxas 5347 jsou na podvozek Axíka jak dělaný!

cau, hele muzu se zeptat kde jsi tadyty vsechny veci koupil? Taky se to chystam delat :)
Fanda 9
Píšu hodně

to MisakMike-závitová tyč 4mm OBI(ale to mají všude),kloubků je hromada druhů jak jsem pochopil,takže já experimentoval,a nejlépe vyšly zminované Traxxas,ale kloubků je fakt mrak druhů,no a trubičky alu i uhlík modelář na Žižkovce i na Nádražní...
Já jak uhlík použil starý karbonový šíp,střílím z luku,takže bych těch zlámaných šípů udělal link i na Tatru 8x8 :-D
MisakMike
Přispěvatel

ok diiky moc :OK:
wolff
Píšu strašně moc!

ja kupuju zavitovku 3mm v bauhausu maji tam trubicky jak mosazne tak hlinikove a kloubky kupuju uTurka je jich tam asi 10 a stoji asi tak 145 kc ;-)
MisakMike
Přispěvatel

no tak taky dekuju asi se tedy kouknu a neco pokoupim...
Culy
Přispěvatel

Wolfe :
Kde je prosím tě ten Turek? Má věci i skladem nebo jenom na objednávku? Já právě mám dělat známýmu ty 4-linky na pajo a nechce se mi je objednávat přes net a ten maník u nádraží v ČB zase nic neměl. Myslim kloubky. Opět vyprodáno.
Stepix
Přispěvatel

Culy píše:Wolfe :
Kde je prosím tě ten Turek? Má věci i skladem nebo jenom na objednávku? Já právě mám dělat známýmu ty 4-linky na pajo a nechce se mi je objednávat přes net a ten maník u nádraží v ČB zase nic neměl. Myslim kloubky. Opět vyprodáno.

http://najisto.centrum.cz/1991828/tomas-turek/

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“