wolff
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec

takhle nějak vypadá to moje koťátko když mu dám nápravy z Wraitha až mi zbyde nějakej groš a čas tak se asi vys...u na Wraitha a vrhnu se na tohle

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

asi bych s tím trochu konkuroval Tomovi :-D :-D :-D
Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Tak to nekonkuroval mé auto je dlouhé komplet i s rámem 50cm a šířka komplet je 20cm kabina je dlouhá 31cm a široká 18cm.. ten tvuj Ford je Hovado a když se vysereš na super Wraitha a uděláš tuhle obludu nebudeš mít s kým jezdit a zase ti to bude jen zabírat místo v dílně..ne místo ale pul dílny Wole..
a Fanda bude plakat bude jen on s Wraihem a kluCí z J.H
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
wolff
Píšu strašně moc!

hele když se mi tam vejde cca 70 krabic pastikových modelů měřítek 1:35 a výš tak jedno aut který má asi :-p :-p 75cm a 26cm šířku ještě někam zaparkuju už mi tam stojí 85cm dlouhej Man :-D :-D :-D :-D
Fanda 9
Píšu hodně

Fanda plakat nebude :-D Já jsem mu to říkal,že s ním nikdo jezdit nebude,je to krok uplně jinam.Ale Wolff o tom básní dlouho,tak si splní sen.A může v tom za úplatu vozit děti v tý korbě,nebo převážet materiál při terénních úpravách zahrady ;-)
wolff
Píšu strašně moc!

jen počkejte až to vezmu do terénu to budou scale fotky a videa a na předváděčky Americkejch aut to bude :-p :-p poličkovky vypadají hezky ale když to jede tak to je nádhera takže čekám na nějaké návrhy na zhotovení rámu :OK: :OK:
Luko
Nově příchozí

Kuva to je pekny hovádko :OK: a co Wraith?
Tom60105
Píšu hodně

Ted psal Jakub lee a prej kolem 5-6tis.. tak to hovado zase uklid..ale když si to nakreslíš navrhneš možná ti to nechám vyříznout možná za hubičku

taky jsem přemejšlel že až dodělám letos snad auto tak že budu lepit a dělat modely tanku..jen do té doby než jsem viděl cenovky...asi je budu jen hrát.. je to levnějši

dnes jsem taky četl od jednoho zdroje že se něco chystá s Aialama scx10..prej kod chce at koupí ted mz má slevy ale asi se pak bude něco dít bud novej podvozek a nebo zdraží... dávám jak jsem četl..je to od borce co se v tom vyzná..
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
Fanda 9
Píšu hodně

Luky-z Wraitha je jen klec,zbytek je pod tim Fordem :-D
Tome-taky jsem zaznamenal.ze se v Axialu.neco deje.Doufejme,ze to konecne bude zatacet,krom obalu difu a zataceni je to vyborny.
Mira
Veterán fóra

Mne nikdo nevolal. Ja vo nicom nevim.

:mrgreen: :mrgreen:

Ted dam 8740 Kc za diferaky co jsem ukroutil tak asi tolik k tomu, jak me tankuji novinky

Obrázek

Obrázek

Tome, z ceho to umis nechat vyriznout a kolik to vod voka muze kostovat? Ja bych chtel drobet zacit s dalsim vozidlem tak jen takova sonda. Dyztak sz... Klasika ram, neco jako pod hiluxe treba.
Naposledy upravil(a) Mira dne 14.01.2016 21:37, celkem upraveno 1 x.
Tom60105
Píšu hodně

Fanda 9 píše:Luky-z Wraitha je jen klec,zbytek je pod tim Fordem :-D
Tome-taky jsem zaznamenal.ze se v Axialu.neco deje.Doufejme,ze to konecne bude zatacet,krom obalu difu a zataceni je to vyborny.

Hele to vše řeší Slick..Tak uvidíme..
myslím že jen zdraží..jen ale nevím proč když na trh přišel jiný podvozek a ještě přijde HPI...
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
Tom60105
Píšu hodně

Mira píše:Mne nikdo nevolal. Ja vo nicom nevim.

:mrgreen: :mrgreen:

Ted dam 8740 Kc za diferaky co jsem ukroutil tak asi tolik k tomu, jak me tankuji novinky

Tome, z ceho to umis nechat vyriznout a kolik to vod voka muze kostovat? Ja bych chtel drobet zacit s dalsim vozidlem tak jen takova sonda. Dyztak sz... Klasika ram, neco jako pod hiluxe treba

Míro nevím kolik co..hodně záleží na tloušce a kolik on má materiálu a jakej mužu vyzjistit.... mě řezal 10kusu tech ringu na badlocky 3mm tlusté za flašku rumu..
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
wolff
Píšu strašně moc!

já si asi svařím účko a nechám ho přejet tatrou a bude twl dávat 4000 za rám to už se mi nechce stačí Man ten bude jedinej scale ale Forda bych nechtěl nijak moc prodražovat jediný drahý budou asi kardany :-p :-p :-p
Luko
Nově příchozí

Jak dlouhý ty kardany?
wolff
Píšu strašně moc!

ty jsi moc hrrrr já to dneska postavil na nápravy kvůli focení a nečekal jsem že bude takovej zájem :-D :-D :-D no tak jaký můžeš nabídnout dýlky já to zejtra zkusím změřit cca :-p :-p :-p
Mira
Veterán fóra

Wolffe, je to stroj, konecne jsi nasel ty spravny napravy a rozmer gum. Ta fordka bude bozi, co, proste velky auto. Jasne ze ne na expe, na to mas nekolik defu, tojot a vseho moznyho. Tesim se az z toho sundas tu blbou barvu a samolepky nebo co to sakra je a das tomu nejakej gesicht. Tohle uz by sneslo metlu u nejakyho lakyrnika, treba tady ten u naz za rohem ti to foukne az tam bude ladit nejakou fabii a to bude teprva ford.

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“