Zidon je to blbosť ale je to tak lebo my to vypisuje 8h 45min, ale aj tak díky za upozornenie že to už v12 dal predtým na uložto prepáč nevšimol som si to už sťahujem
Nazdar! Mam problem,ked pridam addon tak sa v hre objavi k danemu autu ale ked dam instalovat tak sa nic nestane. Kde by mohla byt chyba? :-p A druha vec ked pridam ine kolesa tak sa zmeni svetla vyska auta co s tym? Poradte.
Tym volantom myslis co ? Otaca sa ? Ako na to ? Dorobim do T148, aj 813, samozrejme aj do Terrna. Jeho kolesa nie su velke - su to siroke offroadove z T813. Ake nadstavby planujes na tu T138 ?
Na obrazku je Terrno s nadstavbou, ktora nema spravne nastavenu hmotnost. Momentalne ma iba 1 kg, preto sa auto zda vysoko na perach. Ked mu nalozim drevarsku korbu a Medium Logs, zadok ma pekne pri zemi. Opat mi blbne fyzika - cim je auto tazsie, tym viac sa chova ako vznasadlo. Uz fakt neviem, co s tym. Zaujimave, ze T148 funguje velmi dobre.
1. Chyba ti v modeli cdt (sprav kocku a pomenuj ju cdt) 2. pozri Parameter "Radius" v xmlku od kolesa
Radius som skusal menit aj tak mi to robilo,no a stou kockou to uz som skusal viac krat ale to modelovanie mi nejde, import/export mesh nerozumiem tomu :-(
Pitrsonn - dobrá práce s tou 805,že je ve hře,ale psal jsem ti sem do vlákna,že s tim bude problém. Podle pořekadla: Komu není rady, tomu není pomoci. :-( Teď to vypadá jako nedodělaný GAZ66.